Молимося разом: найсильніші молитви на Різдво

Новий рік і Різдво
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Народження Месії — це одне із найбільших свят, адже на Землю явився Спаситель усього людства. З нагоди Різдва українці моляться за мир, благополуччя і любов. Для вас — найсильніші різдвяні молитви, які здатні зробити диво.

Молитва — це місток між людиною та Всевишнім. Не обов'язково знати текст на пам'ять, головне — промовляти кожне слово із чистим серцем, любов'ю та вірою. А ще важливо не тримати в собі образ і злих помислів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитви на Різдво:

Отець Небесний, Владика наш Великий! До Тебе молитву свою підношу, так почуй же мене і не залиш раба Свого без уваги. Наділи мене підтримкою Своєю, стань Покровителем моїм, не дай впасти духом! Зміцни віру мою, настав на шлях істинний і подаруй мені щастя і благополуччя в цьому світі. Невпинно підношу я хвалу і славу Тобі, ніколи не перестану шанувати Ім'я Твоє. Нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молимося разом: найсильніші молитви на Різдво - фото №1

Отче Наш, Царю Небесний, дякуємо за велику милість Твою всьому людству – народження Маленького Ісуса Сина Божого в Вифлеємі. Цю новину приніс Ангел, як велику радість людям . Поява на світ Твого Єдинородженого Сина вселяє надію і віру в наші серця. Ми йдемо до Нього так, як колись ішли пастухи до вифлеємських ясел, аби вклонитися і бути вірними Сину Божому. У день Різдва Христового, благослови нас прославляти Сина Твого, як прославляли Ангели в ніч, коли народився Він. Нехай сьогодні, в кожнім серці, разом з народженням Христа, народиться любов один до одного, доброта порозуміння, вміння прощати й вірити. Господи, нехай Син Твій оберігає і захищає нас. Амінь.

Молимося разом: найсильніші молитви на Різдво - фото №2

Господи Боже, спаситель Наш, кличу до Тебе. Милості прошу у Тебе за дітей своїх (імена). Збережи і помилуй їх, укрий своєю долонею. Вбережи від помислів поганих і направ на шлях істинний. Чада Твої малі, нетямущі. Відкрий їм істину і дозволь жити без гріха в душі. Висвітли їх шлях і захисти від ока поганого, слова нечистого. Буду молити Тебе, підносити слова світлі і чисті. Допоможи мені виховати чад своїх у вірі істинній і щасті. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Молимося разом: найсильніші молитви на Різдво - фото №3

Раніше ми писали молитви для вагітних . Здавна люди знали, що потрібно читати, аби виносити здорову дитину під серцем і мати легкі пологи.

Фото: Pinterest