День Варвари: сучасні ворожіння на багатство та долю

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

17 грудня українці вшановують святу великомученицю Варвару (за старим стилем). Тож хто не встиг поворожити на Катерини, матиме ще один шанс заглянути в майбутнє. Які обряди вам у цьому допоможуть - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

У День Варвари дівчата та жінки відвідують церкву та моляться святій, прохаючи про вдале заміжжя. Також у ніч на свято жінки традиційно ворожать на майбутнє та намагаються дізнатися ім’я свого судженого.

► Спитайте щось у святої Варвари. Щоб отримати відповідь на будь-яке питання, висипте на аркуш паперу жменю зерна. Важливо, щоб ви тримали його лівою рукою. Якщо більша частина зернят випала на правий бік - відповідь можна вважати позитивною, якщо ж на ліву - негативною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Ворожіння на матеріальне благополуччя. В ніч на свято візьміть у рівній кількості пшоно, гречку та борошно. Покладіть чистий аркуш паперу й насипте їх купками. Зранку подивіться, чи щось змінилося. Якщо без змін - то так буде і в житті. Якщо розсипалась гречка - очікуйте невеликого прибутку, а якщо борошно - значну грошову надбавку.

Фото: forumdaily.com
Фото: forumdaily.com

► Щоб дізнатися про свою долю. Зліпіть вареники, проте замість начинки покладіть у тісто різні предмети. Після того, як вони будуть готові - оберіть один навмання. Визначте своє майбутнє по тому предмету, який буде всередині вареника:

  • начинка з цукру - життя буде солодким;

  • монетка - прибуток та матеріальне благополуччя;

  • кріп - міцне здоров'я;

  • біла нитка - далека подорож;

  • чорна нитка - коротка дорога;

  • кільце - весілля.

А ось якщо вам трапився вареник без начинки - чекайте невдач.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про іменини у грудні 2023 року. Дізнайтеся, кого та коли вітати з Днем ангела за старим та новим церковним календарем.

Фото: cmercolorado.com