День військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів в Україні: привітання та подяки героям

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

23 грудня — важлива дата в календарі свят грудня : Україна відзначає День українських військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів. Також ця дата називається День штабних спеціальностей і військ спецзв'язку. Щоб ви могли привітати наших героїв з їхнім професійним святом, ми публікуємо привітання та подяки.

Свято День військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів в Україні було створено, щоб привернути увагу до структур, які забезпечують безперебійний і надійний зв'язок як у мирний час, так і у воєнний, наголосити на важливості їхньої роботи, яку часто не видно, на перший погляд. Завдяки роботі фахівців, забезпечується зв'язок на всіх рівнях влади, а також існує можливість своєчасного доступу до необхідної інформації в потрібний момент. У нашій реальності це дуже важливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У професійне свято обов'язково варто сказати кілька теплих слів усім задіяним у сфері. Ідеї душевних привітань ми публікуємо далі.

День військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів в Україні

З Днем військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів в Україні: привітання та слова подяки

Україна продовжує битися за свободу, незалежність та майбутнє, відбиваючи атаки росії. Наші воїни із ЗСУ демонструють надзвичайний героїзм та відвагу. Тож усі, хто служать і роблять свій внесок у перемогу, серед яких військовослужбовці штабних спеціальностей та військ спецзв'язку, почують сьогодні щирі слова подяки за все, що вони роблять.

***
Бажаю вам невичерпних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих сподівань, упевнених планів і обов'язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Зі святом!

***
У цей святковий день ми вітаємо військових оперативного контролю. Бажаємо завжди бути в курсі всіх подій, що відбуваються, і вміти розплутувати будь-який клубок завдань. Великих успіхів, кмітливості та завзятості, а також впевненості, бравих сил і непереможного бойового духу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Шановні воїни, захисники Батьківщини, вітаю вас із професійним святом. Бажаю мирного неба над головою, здоров'я та нескінченної удачі. Дякую вам за захист України!

***
Мужність, честь, сила і відвага — тільки найкращі з найкращих склали присягу в лавах Збройних сил України. Ви готові стати на захист Батьківщини, не втрачаючи ні хвилини. У святковий день ми бажаємо вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі. Усього найкращого у ваше професійне свято!

***
Ми щодня дякуємо вам, коли прокидаємося, і шлемо подумки добро, коли лягаємо спати! Дякуємо, що захищаєте наш народ та країну. Це титанічна робота!

***
Вітаю вас із Днем військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів в Україні. Я хочу побажати від душі браво й упевнено стояти на варті безпеки та спокою держави, боронити свій народ від втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати в собі силу волі та мужності, проявляти в будь-якій справі відвагу та свій героїзм.

***
В українській армії зв'язківці винятково необхідні — вони регулюють атаку, без їхньої служби армія була б, як без рук. Ви — павуки, які зв'язують павутину цілих військ у єдине ціле. Вітаємо вас зі святом, бажаємо бути незамінними на службі і бути провідниками тільки хороших новин!

***
Ваша відданість, з якою ви захищаєте Батьківщину, надихає кожного з нас. Перемога за нами! Зі святом вас!

***
Сьогодні ми не тільки славимо професіоналізм і самовідданість наших захисників, а й висловлюємо подяку кожному захиснику і захисниці. Нехай Господь оберігає вас. Слава ЗСУ! Слава Україні!

 ***
Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими і неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних і від побратимів. Бережіть себе!

День штабних спеціальностей і військ спеціального зв’язку

Зі святом, наші герої, і спасибі за все, що ви робите для України!

Також пропонуємо вам зберегти в закладки, щоб не загубити, календар свят на 2024-й рік. Усі найважливіші дати, які неможливо пропустити, вже в нашому матеріалі.