День контррозвідки СБУ. Дякуємо, що захищаєте нас!

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щороку 27 грудня українці вітають працівників контррозвідки СБУ з професійним святом. Завдяки вам, наші захисники, ми знаємо наперед, коли може бути небезпека. Для вас — низький уклін, найщиріші вітання у прозі та листівках — українською.

Саме 27 грудня 1991року було засновано Департамент контррозвідки СБУ. Його завдання — викривати та блокувати протиправні дії іноземних спецслужб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З Днем контррозвідки СБУ!

Сердечно вітаємо співробітників контррозвідки Служби Безпеки України! Сподіваємось, що у своїй діяльності ви завжди керуватиметеся патріотизмом, професіоналізмом, високою відповідальністю за долю кожної людини, за сьогодення і майбутнє України. Бажаємо вам успіхів у служінні нашій державі й народу, творчої наснаги та міцного здоров'я!

***

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем контррозвідки СБУ! Висловлюємо Вам вдячність за сумлінне й самовіддане виконання Вашого конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави!

День контррозвідки СБУ. Дякуємо, що захищаєте нас! - фото №1

З Днем контррозвідки СБУ! Сьогодні ви — зразок гідності й відданості своєму народу. Аби ми були в максимальній безпеці, ви цілодобово з честю виконуєте покладені на вас обов’язки. Від щирого серця бажаємо вам і вашим родинам добра і щастя, злагоди і міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії, сил, наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі.

***

Всіх, хто відповідає за безпеку та спокій населення нашої країни, вітаємо з професійним днем! Нехай вас береже Бог від усякого лиха, і ні на крок не відходить Ангел охоронець! Повертайтеся кожен день в свої домівки в цілості й повному здоров’ї. Спасибі вам за наш спокій і безпеку, шановні працівники контррозвідки СБУ!

***

Сьогодні не простий день — День контррозвідки СБУ. Висловимо своє визнання всім тим людям, які працюють в Службі Безпеки України, і кожен свій робочий день присвячують тому, щоб захищати нас, простих людей, від загроз. Зі святом вас!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День контррозвідки СБУ. Дякуємо, що захищаєте нас! - фото №2

Вітаю з Днем контррозвідки СБУ! Хочу побажати виконувати свою роботу правильно і якісно, завжди залишатися на сторожі безпеки всієї країни, захищати свої ідеї та права людей, іі ніколи не потрапляти в пастки.

***

У День контррозвідки СБУ я побажаю старанно працювати, захищати Україну та її жителів, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди спрямовуватися вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Бажаю міцного здоров’я, відваги серця і мужності душі. Нехай буде в безпеці наша держава, і в благополуччі кожен громадянин!

День контррозвідки СБУ. Дякуємо, що захищаєте нас! - фото №3
День контррозвідки СБУ. Дякуємо, що захищаєте нас! - фото №4
День контррозвідки СБУ. Дякуємо, що захищаєте нас! - фото №5

Раніше ми писали про одруження речника СБУ. Артем Дехтяренко розповів, що знайшов жінку своєї мрії та зробив їй пропозицію руки і серця.