З іменинами Меланії: найкращі листівки та картинки, якими можна привітати з Днем ангела

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

13 січня в Україні відзначають не тільки Щедрий вечір , а й День пам'яті преподобної Меланії Римлянки. Також у цю ж дату свій День ангела святкують дівчата та жінки, які носять це ім'я. З нагоди цього чудового свята ми підготували колекцію чудових картинок, якими ви можете привітати їх з іменинами.

Історія свята пов'язана з життям преподобної Меланії, яка була черницею та мешкала в Римі. Вона отримала ім'я на честь своєї бабусі — Меланії.

Меланія виросла в знатній і доброзичливій родині роду Валеріїв Мессал. Попри те, що чоловіки в її родині були язичниками, з самого дитинства Меланія прагнула присвятити своє життя служінню Богу. Дівчину насильно видали заміж, після чого вона стала власницею маєтків в Африці, Італії та Іспанії. Однак всі матеріальні блага не тішили її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після семи років шлюбу Меланія переконала свого чоловіка продати всі маєтки та віддати кошти на допомогу бідним і підтримку монастирів. Вона допомагала хворим і бідним, приймала подорожників, а її чоловік купував землі для монастирів у різних країнах. Меланія також переписувала святі книги та розподіляла їх серед менш забезпечених.

В народі це свято також називають Маланка. В цей день українці збираються разом за столом, відзначаючи Щедрий вечір, а потім йдуть щедрувати.

А що означає ім'я Меланія? Його грецьке походження означає "темна" або "чорна", але це не відображає душевної якості Меланії. Власниця цього імені вирізняється гострим інтелектом, великою чутливістю та суперечливою натурою. Іноді запальна і схильна до конфліктів, Меланія також є чудовою подругою та уважною співрозмовницею. Її жіночність і магнетизм закохують. А ще вона обожнює пригоди.

Привітання з Днем ангела Меланії: картинки та листівки

З іменинами Меланії: найкращі листівки та картинки, якими можна привітати з Днем ангела - фото №1
З іменинами Меланії: найкращі листівки та картинки, якими можна привітати з Днем ангела - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть привітання зі Щедрим вечором . Ми зібрали душевні вірші та красиві листівки українською.

Фото: lux.fm, v24.com.ua