Вітаємо іменинника дня! Найкращі привітання у картинках і листівках до Дня ангела Григорія

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Відтепер 30 січня українці відзначають Трисвяття, Василіїв день або ж Собор Трьох Святителів. У цей день за новим церковним календарем православна церква вшановує пам’ять відразу трьох святих: Василя Великого (Кесарійського), Григорія Богослова та Івана Золотоустого. Відповідно, власники усіх цих імен сьогодні відзначають іменини!

День ангела Григорія, зокрема, святкують кілька раз на рік. Сьогодні, 30 січня, один із таких днів, коли всі, хто має це красиве ім'я, отримують щирі привітання від рідних. Григорій Богослов був християнином з Каппадокії. Після 30 років він охрестився та пішов в монастир. Впродовж свого життя святий боровся з єрессю, потрапляв під переслідування та писав величезну кількість послань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ім'я Григорій має давньогрецьке коріння і перекладається як "бадьорий", "не сплячий", "пильний". Це ім'я відзначає чоловіка з сильним та вольовим характером. Григорій вражає протилежну стать своєю привабливістю і є неформальним лідером у своєму колі спілкування. Він вміє слухати інших, завойовує довіру, при цьому завжди діє відповідно до своїх власних принципів.

Нижче ви знайдете найкращі привітання з Днем ангела Григорія в картинках та листівках. Вони точно потішать іменинників!

Привітання з Днем ангела Григорія

Привітання з іменинами Григорія: найкращі картинки та листівки до Дня ангела - фото №1
Привітання з іменинами Григорія: найкращі картинки та листівки до Дня ангела - фото №3

Також дізнайтеся,  коли буде Великий піст 2024. Вже відома дата цієї важливої події новим церковним календарем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фото: ТСН, 24 канал, tviysvit.com.ua, НВ