День жінок-лікарів: красиві побажання та листівки до свята

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

3 лютого — День жінок-лікарів. А це означає, що у нас в розділі "Свята" для вас готова нова добірка з вітальним контентом, який в цей святковий день повинен бути у вас під рукою. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з Днем жінок-лікарів, а також листівки і картинки.

Історія свята говорить про те, що День жінок-лікарів з'явився в 2016 році. Дата була обрана невипадково. Річ у тім, що саме цього дня 1821 року народилася легендарна Елізабет Блеквелл. Вона першою серед жінок у світі здобула вищу медичну освіту в США, після цього повернулася в рідну Англію, щоб відкрити приватну практику і створити медичну школу для жінок наприкінці 1860-х років. Тим самим вона зробила прорив і протоптала доріжку для своїх послідовниць. Не секрет, що раніше більшість професій були для жінок недоступні або пов'язані з великими труднощами в професійному розвитку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тож для тих, хто цікавиться, яке сьогодні свято, відповідаємо: 3 лютого — День жінок-лікарів, дата, коли вшановують і вихваляють жінок, які зробили кар'єру в медицині, жінок-професіоналів, які обрали як покликання цю непросту сферу. Цього дня приймають привітання з Днем жінок-лікарів майстри своєї справи у сфері медицини, а також учні. Обов'язково подякуйте жінкам-лікарям за їхні знання, професіоналізм і терпіння. У цьому вам допоможуть красиві привітання з Днем жінок-лікарів.

день жінок-лікарів привітання

З Днем жінок-лікарів: привітання у віршах

Цього дня потрібно озвучити слова подяки всім, хто зцілює і дарує радісну світлу надію на майбутнє. Жінки посідають особливе місце у світі медицини, роблячи свій величезний внесок у розвиток сфери та професії загалом. Нехай у це свято вони відчують, що їхню працю дійсно цінують. Привітання з Днем жінок-лікарів у віршах — далі.

***
Без жінок-лікарів — ми нікуди:
Бо потрібні вони нам усюди,
Їм своє життя довіряємо.
Їх працю дуже поважаємо.

Ми Вас сьогодні дружно вітаємо.
Здоров'я, щастя в житті Вам бажаємо.
Нехай же буде кожен день барвистим —
Як на роботі, так і в особистому!

***
З Днем жінки-лікаря вітаю,
І бажаю успіхів в роботі,
Миру в домі і щастя без краю,
Нехай обходять печалі, турботи!

І тільки радісних бажаю вам думок,
Неодмінно, щоб була іскра!
Життя без жалю та без помилок,
Побільше радості і тепла!

***
Як багато є лікарів хороших,
Таких як ви — в Україні є одиниці,
І з року в рік ви знову і знову
Людей рятуєте мов вправні чарівниці.
У День лікаря бажаю вам усього
Того, що ви бажаєте всім пацієнтам:
Здоров'я, щастя, а поганого — нічого,
Нехай у житті будуть кращі моменти!

***
Хочеться сказати щось чудове,
Та не знаю, де знайти слова.
Чи ж опише хто зорю ранкову,
Що край неба сяйво розлива?
Ви чарівна, мов веселка ясна,
Що від неї радість огорта,
Мов троянда, ніжна і прекрасна,
Що в саду весною розцвіта.
Вас відразу щиро полюбила,
Як сестру, як подругу в путі,
Дякую я долі за цю милість,
Що звела із Вами у житті.
Скільки ж Ви людей урятували!
Вдячності від них нема кінця...
Віддаєте людям своє серце,
Щоб були здорові їх серця.

***
Щастя бажаємо вашому дому!
Хай зорі і місяць, і сонце
Щедро освітлюють ваше віконце.
Хай до вас доля ласкавою буде,
Зло хай минає, добро хай прибуде.
Всім вам в любові і здоров’ї прожити,
Добра і достатку багато нажити.

***
З Днем жінки-лікаря від душі вітаю,
І бажаю успіху в роботі,
Миру вдома, затишку бажаю,
Нехай йдуть печалі, турботи!
Багато щастя, сяйва усмішок,
Неодмінно запалу, тепла,
Жити без промахів і без помилок,
Серед радості, миру, тепла!

день жінки-лікаря

День жінок-лікарів 2024: привітання в прозі

Зворушливі привітання з Днем жінок-лікарів можна озвучити і своїми словами. Надихайтеся такими побажаннями!

***
З Днем жінки-лікаря! Ти — справжня фея, яка торкається до життя кожного пацієнта чарівними руками і теплом серця. Нехай твої труди завжди оцінюються, а вдячність пацієнтів наповнює душу світлом!

***
Вітаємо зі святом, нехай ваші пацієнти швидше одужають і потішать вас щасливими посмішками. Бажаємо, щоб ви завжди отримували задоволення від своєї роботи і гідну плату за вашу працю. Ми ніколи не забудемо значущість і важливість вашої праці. Бережіть себе!

***
Від щирого серця вітаю з Днем жінки-лікаря! У цей особливий день хочу привітати тебе з неймовірною силою і мудрістю, з якими ти долаєш труднощі медичної практики. Нехай кожен день приносить тобі задоволення від твоєї важливої місії!

***
Зі святом, з Днем жінок-лікарів! Ти встаєш разом із сонцем і поспішаєш рятувати пацієнтів і в будні, і в святкові дні, не боячись ні ожеледиці, ні дощу. Це ти — рятівниця життів, володарка найважливішої і найціннішої професії! У День жінок-лікарів бажаю тобі, щоб пацієнти були вдячними, дохід — гідним, а професійне зростання — стрімким!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Вітаю з Днем лікаря і бажаю багато натхнення і натхнення, щоб щодня піклуватися про пацієнтів. Нехай не буває захворювань, які вам не вдасться вилікувати, а також залишається вдосталь часу поза роботою! Зі святом!

***
Від щирого серця вітаю з професійним святом! У День жінки-лікаря бажаю всього найкращого і гідного тебе. Нехай здоров'я буде ідеальним, дух — міцним, любов — справжньою. Нехай у твоєму величезному серці, сповненому благородства і терпіння, живе радість! Світлого майбутнього і казкової долі!

***
Дорога лікарю, зі святом тебе! Твоя відданість здоров'ю і благополуччю інших — істинний символ сили і співчуття. Нехай твоя праця завжди знаходить заслужене визнання, а кожен день наповнюється посмішками і вдячністю. Мої вітання з Днем жінки-лікаря!

***
Вітаю з Днем жінки-лікаря і бажаю, щоб сьогодні в руках були квіти, а не історії хвороби! А в думках не складні завдання, а хороші безтурботні думки! Нехай кожен день приносить порцію щастя і натхнення!

Картинки на День жінок-лікарів

Також завантажуйте безкоштовно на цій сторінці листівки з Днем жінок-лікарів і нагадайте про себе в соцмережах, вітаючи з професійним святом улюбленого лікаря.

з днем жінок-лікарів
з днем жінки-лікаря привітання
День жінок-лікарів картинки
День жінок-лікарів привітання
з днем жінок-лікарів
День жінок-лікарів
з днем жінки-лікаря

Зі святом!

Також нагадаємо, раніше ми публікували великий матеріал з ідеями подарунків на іменини. Беріть на замітку поради про те, що подарувати на День ангела. Варіанти можна також використовувати і для інших важливих приводів.

Фото: pixabay.com, www.canva.com, www.pexels.com, telegraf.com, відкриті джерела в Мережі