Стихія Землі, число "1" та зелений колір: розповідаємо про щасливі символи 2024 року, які точно принесуть вам успіх

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже писали про те, що Китайський новий рік наступає 10 лютого 2024 року і триватиме до 28 січня 2025 року. Тепер напередодні цієї дати пропонуємо вам дізнатися про щасливі символи цього року, які точно принесуть вам успіх та удачу!

У 2024 році за східним календарем пануватиме енергія Зеленого Дерев'яного Дракона, який є п'ятим у китайському зодіаку. Дракони в китайській культурі користуються особливою повагою Під цим знаком народжуються лідери з сильним прагненням до перемоги.

Також Дракони асоціюються з мудрістю, знаннями, силою, владою, багатством і процвітанням. А ще вони уособлюють стихію Землі. У цьому випадку — стихію Дерева.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Земля асоціюється з балансом, терпінням, вдумливістю та стабільністю. А Дерево — символ нового початку, росту і прогресу.

Щасливий колір 2024 року

Щасливими кольорами 2024 року є смарагдовий, зелений і жовтий, які віддзеркалюють елементи Землі та Дерева. Зелений вказує на відродження та зцілення, відповідаючи енергії Дерев'яного Дракона. Якщо ви будете носити такі відтінки та оточувати себе ними, то удача вам посміхнеться.

А ось сині, чорні та сірі кольори Дракону не подобаються. Він вважає їх похмурими та нудними, тож старайтеся не носити їх надто часто, щоб не накликати на себе невдачі.

Стихія Землі, число "1" та зелений колір: розповідаємо про щасливі символи 2024 року, які точно принесуть вам успіх - фото №1
Фото: freepik.com

Щасливе число 2024 року

Які числа принесуть удачу 2024 року? Це  1, 6 та 7. А ось чисел 3 та 8 краще уникати, адже вони цьогоріч будуть пов'язані з труднощами та неприємностями.

Також не рекомендується починати важливі справи або приймати рішення 3, 8, 13, 18, 23 та 28 числа. Ці дати будуть несприятливими у 2024 році.

Яким знакам Зодіаку пощастить у 2024 році

Згідно з китайським гороскопом, 2024 рік буде особливо щасливим для тих, хто народився під знаками Пацюка, Мавпи та Півня. А ось народжених під знаками Бика, Змії та Собаки чекатимуть певні труднощі.

Особлива удача чекатиме людей, які народилися в рік  Дракона. Їхній покровитель подарує їм сміливість, впевненість та можливість досягти своїх мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали,  як скласти меню на Китайський новий рік. Дізнайтеся, які ласощі сподобаються Дракону.