День Героїв Небесної Сотні: слова вдячності та патріотичні картинки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Українці вшановують пам'ять Героїв, які не прогнулися під радянську систему. Перша Сотня загиблих патріотів не побоялася виступити проти існуючої влади, яка почала “танцювати” під пісню Кремля. Загиблі українці назавжди залишаться у серцях співвітчизників.

День Героїв Небесної Сотні в Україні відзначають 20 лютого. Із 18 по 20 число у 2014 році відбулося найгарячіше протистояння в центрі Києва. Загиблих, які віддали своє життя за демократичну та розвинену Україну, назвали “Небесною Сотнею”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День Героїв Небесної Сотні: слова вдячності та патріотичні картинки — українською - фото №1
kpml.com.ua

Низький уклін родинам загиблих Героїв. Завдяки Небесній Сотні українці, як ніколи, об'єдналися, і повстали проти російської диктатури. Єдине бажання патріотів — вільна, заможна та щаслива Україна, в якій будуть народжуватися, рости і розвиватися вільні українські діти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День Героїв Небесної Сотні: слова вдячності та патріотичні картинки — українською - фото №2
school6-selidovo.dn.uaradabershad.gov.uasemenivska-gromada.gov.uatmr.gov.uakm-oblrada.gov.ua

Через убивство мирних людей повстала вся Україна. Тисячі жителів з усіх міст почали з'їжджатися до столиці, аби скинути проросійську владу. І народу це вдалося. Колишній президент, який був прихильником політики Путіна, — Віктор Янукович, — втік за кордон разом зі своїми соратниками.

Нагадаємо, раніше ми публікували календар визначних дат 2024 року. Для вас — добірка державних та професійних свят, які будуть відзначатися в Україні.

Главное фото: @galinka66kir