Всесвітній день екскурсовода: найкрасивіші картинки, якими можна привітати з професійним святом

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

21 лютого в календарі є одразу декілька свят —  День пам’яті преподобного Тимофія та Всесвітній день екскурсовода. Про звичаї та заборони першого ми вже розповідали, а в цьому матеріалі поділимося найкрасивішими привітаннями з Днем екскурсовода. Читайте та зберігайте!

Всесвітній день екскурсовода щороку відзначають 21 лютого. Свято, що виникло у 1990 році за ініціативою Лоізідеса — президента Міжнародної федерації екскурсоводів. З того часу цей день привертає увагу всього світу, а більшість країн та туристичні локації святкують його неухильно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Екскурсовод — це справжній професіонал у проведенні екскурсій. Його обов’язки включають підготовку матеріалів, користування історичними даними, оновлення інформації, вміння планувати та проводити екскурсії, активне спілкування та готовність до тривалих поїздок. Екскурсовод повинен мати високі ораторські здібності та бути зацікавленим у мистецтві.

Варто зазначити, що професія гіда виникла у давні часи. Стародавні Греція та Рим надавали іноземцям провідників для полегшення подорожей.

Якщо серед ваших знайомих або близьких є екскурсоводи, не забудьте привітати їх зі Всесвітнім днем екскурсовода. Найкрасивіші листівки та картинки ви можете знайти далі в нашому матеріалі!

Привітання зі Всесвітнім днем екскурсовода

Всесвітній день екскурсовода: найкрасивіші картинки, якими можна привітати з професійним святом - фото №1
Всесвітній день екскурсовода: найкрасивіші картинки, якими можна привітати з професійним святом - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми  публікували новий календар  головних свят на 2024 рік. Прочитайте цей матеріал та збережіть його собі, щоб не забути важливі святкові дати.