Прощена неділя 2024: Листівки, картинки, відеопривітання — українською

Усі свята
19 767
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Людина молиться, фото
Фото: jcomp

Вітаємо із Прощеною неділею, для вас — щирі побажання та картинки

У 2024 році Прощена неділя відзначається 17 березня. У цей день люди пробачають одне одного, моляться у храмах і вітають одне одного. За переказами, ченці з палестинської лаври Святого Сави саме у цей день ішли до Іудейської пустелі, щоб наодинці провести Великий піст.

Прощена неділя — це останній день перед Великим постом. Здавна люди запрошували до себе у гості друзів та родичів, аби накрити стіл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відкрита книга, картинка
Фото: etnosoft.com.ua

Привітання з Прощеною неділею — українською:

Нехай Прощена неділя принесе щастя і подарує мир у душі, щоб життя було світлим і чистим, не затьмарене образами та прикрощами. Дарую тобі своє прощення і прошу Бога, щоб він теж пробачив тебе.

Голуб, фото
Фото: Твій світ

Вміння прощати і просити пробачення притаманне справжньому християнину. То нехай у цей чудовий день воно буде з тобою! З Прощеною неділею!

Люди моляться, фото
Фото: Рівне Медіа

Я прошу пробачення в тебе за всі провини, які тебе образили чи розчарували. Тобі ж дарую своє прощення. Нехай Бог оберігає тебе від бід і дарує здоров'я та достаток. Нехай ангели висвітлюють твою життєву дорогу яскравим світлом.

Гілки верби, фото
Фото: Моє місто
Природа, картинка
Фото: Gazeta.ua

 Я хочу попросити пробачення за все, що було зроблено і сказано неправильно. Нехай все погане залишиться у минулому. Бажаю тобі здоров'я, добробуту, міцної віри та душевного тепла.

***

Бог нас прощає, і ти мене прости. У Прощену неділю бажаю, щоб на душі було легко, а в житті — світло. І нехай не буде місця в серці для образ та гніву. Вітаю зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали новий календар ПЦУ. Для вас — зібрані важливі дати, включаючи Великдень, і підказки, як його правильно розрахувати за новим стилем.