Вітаємо штурманів авіації ЗСУ! Низький уклін вам, найкращі побажання і листівки — українською

Усі свята
625
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Український винищувач Су-27, фото
Фото: radiosvoboda.org

Наші захисники-штурмани, щиро дякуємо Вам за захист, і вітаємо з професійним святом

Щороку 28 лютого в державі відзначають День штурманської служби авіації Збройних сил України. Щиро дякуємо штурмовикам за захист! Ви — наші Герої, Ви — наша Гордість! Ви — зразок патріотизму і відданості Україні, свободі. Для вас — найкращі побажання та листівки з нагоди свята.

Цей день започаткували у 2008 році за ініціативи тодішнього міністра оборони України. Бажаємо Вам, штурмани, мирного неба, Перемоги, і щоб усі повернулися додому, де Вас так чекають! Дякуємо Вам за захист! Будьте щасливі та благословенні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вітання:

Вітаю всіх штурманів з їх професійним святом! Ваша майстерність та відданість неоціненні для безпеки нашої країни. Бажаю вам міцного здоров'я, ясного неба над головою та завжди точних розрахунків!

***

Низький уклін та найтепліші слова вдячності для вас, наші штурмани! Дякуємо, що вам не байдуже за наші життя, і що ви готові на все заради українських дітей, жінок, свободи і незалежності нашої держави! Нехай вас оберігає Бог!

Літак на фоні Прапору України, фото
Фото: Znaj.ua

Прийміть найщиріші вітання з штурманської служби авіації ЗСУ! Ваша фахова майстерність та високий професійний рівень визнані у всьому світі. Бажаю вам мирного неба, невичерпних сил і наснаги, особистого і родинного щастя, міцного здоров'я, успіхів та добробуту!

***

Сьогодні день, коли ми вшановуємо вашу відвагу та високу кваліфікацію. Нехай кожен ваш політ буде безпечним, а навички допомагають досягати поставлених завдань. Щиро вітаю з Днем штурманської служби авіації!

***

Від щирого серця вітаю тебе, штурмане! Твоя робота вимагає величезної відповідальності та майстерності, і сьогодні ми вдячні тобі за кожен політ, який забезпечує нашу безпеку. Бажаю тобі мирного неба, здоров'я, сімейного затишку, і нехай здійсняться усі твої мрії!

***

Тих, хто забезпечує і робить усе для того, аби наші крила тільки міцніли, аби ворог на власній шкурі відчув не лише бойовий дух наших пілотів, а й ударну силу нашого повітряного флоту — з професійним святом! З Днем штурманської служби авіації Збройних сил України! Дякуємо, що ви є! Низький уклін вам. Наші Герої, за захист!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Український літак, фото
Фото: lux.fm
Два літаки на фоні неба, фото
Фото: odessa-life.od.ua
Жовто-сині літаки у небі, фото
Фото: lux.fm
Літак ЗСУ, фото
Фото: lux.fm
Два літаки на фоні неба, фото
Фото: lux.fm

Раніше ми писали, хто буде святкувати іменини у березні 20214 року. Для вас — зручний календар, в якому зібрані Дні ангелів за новоюліанським календарем.