З останнім днем зими! Атмосферні привітання та картинки

Усі свята
2 091
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

з останнім днем зими
canva.com

Настав час зими здати кермо влади на користь весни

Ми всі з таким нетерпінням чекали на цей момент, коли відступлять холоди та прийде спочатку календарна весна, а потім і прокинеться природа, наповнюючи все життям, а нас — натхненням. Нумо зазивати весну разом! Пропонуємо до вашої уваги атмосферні привітання з останнім днем зими, щоб задати тон дню та налаштуватися на новий сезон!

У 2024 році лютий має 29 днів, оскільки це високосний рік. І для багатьох зима трохи довше затрималася, змушуючи понервуватись. Але традиції кажуть, що в останній день останнього місяця зими заведено підбивати проміжні підсумки, планувати майбутнє, а також озвучувати зворушливі привітання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Давайте ж разом подякуємо зимі за все хороше, що було, попросимо, щоб усі біди та проблеми залишились у минулому. Допоможемо один одному налаштуватися на позитивний лад! Вибирайте далі оригінальні привітання з останнім днем зими, а також листівки, картинки та відеопривітання.

останній день зими 2024
pexels.com

З останнім днем зими: вітання у віршах

Вже завтра по-іншому зазвучать голоси птахів, продовжить танути сніг, що лежав, вітер принесе з першим вітром нову надію, а поки що варто красиво попрощатися з зимою і привітати близьких з останнім днем зими.

***

Останній день зими іде

І на душі все розквітає.

Що там весна до нас несе?

Тут зовсім скоро сніг розтане!

Бажаю, щоб усі печалі,

Пішли, коли розтане сніг.

Ми взимку вже занудьгували,

В чеканні сонячних утіх!

***

З останнім зимовим днем тебе зараз

Поспішаю привітати й удачі побажати,

І багато теплоти, любові кожен раз

Навесні тобі бажаю зустрічати.

Нехай сонечко наповнить будинок посмішкою,

А пташки принесуть вам дзвінкий сміх,

Нехай по життю вас завжди супроводжуватиме,

Величезне везіння і щастя для всіх!

***

Останній зимовий день тобі нехай принесе,

Багато любові і радості, удачі,

Нехай у всьому завжди тобі щастить,

Обходять будинок твій біди та невдачі.

Бажаю я тобі нехай завжди,

Тобі світанок приносить натхнення,

Усюди та в усьому вигукую тобі: «Щасти!»

Багато тобі щастя, радості до неба.

***

Ми довго жили в холодах,

Загорнувшись в зимових снігах.

Але все, прийшов того кінець —

Весна вдягає вже вінець

Останній день зима панує,

А завтра сонце зацарює.

Розтане сніг і бурульки,

Підуть суворі кайдани.

Вітаю тебе з цим!

Давай веселитись як діти,

Адже пройшла пора злих хуртовин.

Розквітають навколо квіти.

***

З останнім днем морозів

З останнім днем зими!

Гарних вам прогнозів

І радісної весни!

***

Кружляла хороводом,

Хуртовиною замела,

Щасливим Новим роком

Продовжилась зима.

Але день настав, прощатися

В якому з нею пора,

Останній день сніжинок,

І шапок, і шарфа.

І хай не за хвилину

Тепер розтане сніг,

Весна тут скоро буде,

Нехай радіють всі!

листівка з останнім днем зими
canva.com

Останній день зими: вітання у прозі

Озвучити тепле побажання з останнім днем зими красиво можна і своїми словами. Для цього ми вам на допомогу публікуємо гарні привітання з останнім днем зими у прозі.

***

Ось і настав останній день зими, а значить, незабаром природа прокинеться, птахи заспівають, і в повітрі з'явиться аромат квітів! Бажаю гарного настрою, теплого сонечка щодня та невичерпного заряду бадьорості!

***

Вітаю з останнім днем зими, з чудовим часом натхнення та початком весняної казки! Бажаю тобі, щоб ця зима забрала з собою всі негаразди. Нехай із початком цієї весни у твоєму житті трапиться щось неймовірне! Будь щасливий!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

В останній день зими хочу побажати добрих і чудових спогадів із зимової казки, передчуття чогось нового та щасливого, весняного натхнення душі, пробудження світлих почуттів та неймовірного кохання, веселого прощання з морозними пригодами та сніговою радістю.

***

Вітаю з останнім днем зими! Нехай він забере з собою усі суми, які були в цю пору року! Бажаю Вам радості, благополуччя, щастя! Нехай у Вашій душі завжди цвіте весна!

***

В останній день зими нехай нас покине холод! Засидівшись у зимовій казці, хочеться весни у душі та оточенні. Бажаю скинути крижані пута невдач і приготуватися до свіжого оновленого світовідчуття. Щоб із весняним вітерцем вас відвідали нові ідеї та можливості. Розквітайте, дійте і нічого не бійтеся!

***

Нехай останній день зими забере з собою весь смуток та невдачу, нехай у цей день залишать добре прощання зимові вітри, сніжинки казкових чудес та дзвінкі хуртовини. Бажаю, щоб після довгих холодів у серці розтопила лід весна, щоб у твоє життя постукало весняне щастя і почуття закоханості.

***

Дозволь привітати тебе з останнім днем зими! Нехай ця пора року нарешті завершиться, а тепла весна принесе тобі радість, щастя, любов, добробут та надію! Нехай весна відчинить двері для нових можливостей та звершень!

***

Друзі, хочеться привітати вас з останнім днем зими та побажати впустити весняне тепло та світло у серця. Нехай холодна пора року піде і забере з собою всі погані моменти та події. Нехай весна подарує нам радісний спів птахів та квітучі сади для натхнення та душевної гармонії.

З останнім днем зими

На цій сторінці ви можете завантажити безкоштовно листівки з останнім днем зими у високій якості. Прикрасьте свої соцмережі яскравим контентом!

останній день зими картинка
nv.ua.png
з останнім днем зими привітання
lux.fm
картинка з останнім днем зими
zn.ua
привітання картинки на останній день зими
lux.fm
картинки з останнім днем зими
realist.online
останній день зими картинка
creativefabrica.com
листівка з останнім днем зими
wallpapercave.com

Друзі, щиро бажаємо, щоб весна 2024 року принесла довгоочікувані новини про перемогу України, мир та найпозитивніші зміни в життя кожного з нас!

Також не пропустіть цікаву інформацію про те, коли у 2024 році ми відзначаємо Масляну. Все про дату та традиції дізнайтесь зі статті за посиланням.