З Днем ангела Антона: найкращі картинки та листівки з іменинами українською

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чоловік ангел, фото
День ангела Антона 2024. Фото: ШІ для HOCHU.ua

Привітання з іменинами Антона ви знайдете в нашому матеріалі

Сьогодні свій День ангела святкують Антони. Так-так, чоловіки з цим гарним ім’ям свої іменини відзначають кілька разів на рік, а 10 липня — один із таких днів. Ми зібрали найкращі листівки та картинки українською, якими Антона можна привітати з Днем ангела, але спочатку поговоримо про значення його імені.

Ім'я Антон походить від давньоримського Антоній, яким часто називали хлопчиків у високопоставлених сім'ях, оскільки воно вважалося відзнакою благородного роду. Є версія, що походження цього імені пов'язане з грецьким "anthos", що перекладається як "квітка".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чоловік з ім'ям Антон має суперечливу натуру. З одного боку, він є товариським, чесним, вихованим і порядним. У нього сильно розвинуте почуття справедливості та гідності. Антон завжди стоїть на захисті слабких і готовий допомогти нужденним.

З іншого боку, Антон може бути категоричним і різким. Іноді його емоції бувають надто вибуховими, а цілеспрямованість і наполегливість не завжди мають позитивний відтінок.

Серед позитивних рис характеру Антона варто відзначити красномовність, працьовитість, стриманість, тактовність, високий рівень емпатії, комунікабельність, чесність і природну чарівність.

Як ми вже писали вище, сьогодні, 1 березня, День ангела Антона. Тож зберігайте ці листівки українською, аби привітати з іменинами знайомих та друзів.

Листівка з Днем ангела
Привітання з днем ангела Антона. Фото: 1plus1.ua
Картинка з іменинами Антона
Привітання на день ангела Антона. Фото: tsn.ua
Привітання з іменинами Антона, фото
Вітання з днем ангела Антона. Фото: tsn.ua
Вітання з Днем ангела Антона, фото
Вітання з іменинами Антона. Фото: tsn.ua
День ангела Антона, фото
Найкращі привітання для Антона на день ангела. Фото: 1plus1.ua
Красива листівка з іменинами Антона
Найкращі привітання в картинках українською для Антона на день ангела. Фото: 1plus1.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще більше красивих привітань з іменинами Антона знайдете тут. Ми зібрали для вас найкращі картинки та листівки, а також вірші до дня ангела, які потішать іменинника дня!