День працівників кримінального розшуку України: найкращі вітання та картинки з нагоди свята

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото листівка з привітаннями
Фото: rada.kosiv

Вітаємо з Днем працівників кримінального розшуку України

15 квітня своє професійне свято відзначають співробітники карного розшуку України. Це люди, які здійснюють оперативно-розшукові заходи із метою запобігання та розкриття злочинів, а також розшукують злочинців.

Від роботи працівників карного розшуку багато в чому залежить і загальна кримінальна ситуація в країні, і спокійне життя наших громадян. На ваших плечах лежить найважча робота із розкриття злочинів, встановлення і затримання небезпечних злочинців, розшуку безвісти зниклих. Хочу! бажає, щоб вас ніколи не підводило оперативне чуття та кмітливість!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото листівка з привітаннями
Фото: dilovamova.

Хто сьогодні актуальний?

Це наш розшук кримінальний!

Злодіїв усіх знайде,

Та в тюрму їх поведе!

Він у скруту допоможе,

Він знайде крадіжку,

Вам бажаємо наснаги,

Та терпіння трішки!

Щоб сміливими були,

Погань всю лякали,

Ну, а вдома щоб кохані

Вас завжди чекали!

Щоб вас куля оминала

А здоров’я прибувало!

На фото кепка і лупа
Фото: daytoday

Я вітаю вас сьогодні

З професійним святом!

Карний розшук – це робота,

Де проблем багато!

Де багато різних справ.

Які треба розкривати,

А для цього треба вміння,

Й гарний розум мати!

Отож зичу я тобі

Усе розуміти,

Та в роботі мудрість мати,

Та усе уміти!

Бути мужнім, сильним, вірним

Людей обороняти,

А поза роботою

Щоб не сумувати.

На фото листівка з привітаннями
Фото: safiany-otg.od

Кожен день ви ризикуєте своїм життям, захищаючи нашу країну від злочинного світу. Своєю працею ви забезпечуєте безпечне життя українцям. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, терпіння, сили волі, миру та добробуту. Легкої служби та натхнення на розкриття нових справ!

***

У День працівника карного розшуку мені хочеться сказати сердечне спасибі і привітати тих служителів закону, хто дбає про нашу безпеку реальними справами і готовий зловити будь-якого лиходія, нехай навіть він зовсім не залишає слідів! Я точно знаю, завдяки вашим старанням, кримінальні історії ми будемо слухати все рідше і рідше.

***

Вітаю всіх співробітників карного розшуку - і нинішніх, і ветеранів з Вашим святом і хочу побажати Вам щастя, здоров'я, радості, а вашим сім'ям - терпіння і розуміння. Нехай береже Вас Бог, родина, друзі і карний розшук!

***

У цей весняний день зичимо всім вам міцного здоров’я, сімейного добробуту, домашнього затишку, простого людського щастя, добра та любові, терпіння рідних та професійної вдачі! Нехай береже Вас Бог, родина, друзі і карний розшук!

***

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми залишали повний календар професійних та державних свят, які відзначатимемо у квітні. З апишіть собі, щоб не забути та вчасно привітати знайомих та друзів зі святами.