День ангела Юрія 2024: щирі вітання у прозі, картинках та листівках — українською

Усі свята
1 603
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Статуетка янгола, фото
Фото: Studio_Iris

Публікуємо добірку найкращих вітань з нагоди іменин

Традиційно весною українці вітають із Днем ангела усіх чоловіків з іменем Юрій. За новим стилем День великомученика Юрія Переможця припадає на 23 квітня. З нагоди свята публікуємо вам добірку гарних побажань.

Не забудьте привітати з іменинами усіх, хто носить ім'я Юрій. Це ім'я має грецьке походження та з мови оригіналу перекладається як “хлібороб”. Воно сильне енергетично і дарує своїм власникам мужність, сміливість і креативність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Янгол із птахом, картинка
Фото: vjoy.cc
Янголятко, картинка
Фото: vjoy.cc
Янгол в квітах, картинка
Фото: vjoy.cc

Привітання з Днем ангела:

Дорогий Юрію! З нагоди твого Дня ангела хочу від щирого серця привітати тебе і побажати всього найкращого. Нехай тебе оберігає твій ангел-охоронець та наділяє здоров'ям, щастям і успіхами!

***

Із Днем Ангела! Дорогий Юрію, прийми вітання від щирого серця. Бажаю тобі яскравого світла на життєвому шляху і підтримки рідних людей, доброго здоров'я і добробуту, цілеспрямованості до своїх бажань і переможних підсумків великих справ, відмінного настрою і велику повагу.

***

Юро, щиро вітаю з Днем ангела! Нехай твоє життя буде наповнене незабутніми моментами, а твоя душа знаходить радість в найпростіших речах. Бажаю тобі любові, добра та гармонії.

***

Рідний наш Юрко! Вітаю з Днем ангела, бажаю міцного здоров'я, світлого розуму і стовідсоткового щастя. Будь завжди сміливим, рішучим, впевненим у собі, веселим і щасливим. Нехай тобі жити й творити допомагає любов!

***

Із Днем ангела, Юро! Нехай тебе оточують лише вірні друзі та щирі, добрі люди. Бажаю мирного неба, перемог, взаємного кохання, щасливих стосунків, гармонії та затишку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кава і троянди, фото
Фото: maximum.fm
Подарунок у руках, фото
Фото: maximum.fm
Подарунок, фото
Фото: maximum.fm

Раніше ми публікували календар свят на квітень 2024 рік. Для вас — зібрані державні та професійні дати, які відзначають українці.