День кадровика України: вітання у прозі, листівках і картинках — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка тримає документи, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо з професійним святом кадровиків України

Традиційно День кадрового працівника в Україні відзначають 27 квітня. Ця професія відповідальна та серйозна. Фахівці-кадровики займаються займається діловодством і працюють із персоналом підприємства.

День кадровика вперше відзначили у 2008 році. Згідно з наказом Міністерства оборони України було видано документ "Про встановлення Дня працівника кадрових органів". Для вас — найгарніші побажання, картинки та листівки з нагоди професійного свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Квіти і Кодекс законів про працю України, фото
Фото: kadrovik.ua

Привітання:

Вітаю з Днем кадровика України! Бажаю завзятості, сміливості, впевненості та чіткості у важливих справах. А ще — легкості в кожному дні життя. Нехай кожен ваш ранок починається з відмінної ідеї, доброї новини та натхнення!

***

Вітаємо кадровиків із професійним святом! Нехай на роботі вас чекають лише приємні сюрпризи, а рутині справи якомога швидше закінчуються. Нехай кожен понеділок буде наповнений дивами та легкістю!

***

Дякуємо кадровикам за професіоналізм, який в умовах війни не втрачається, а підвищуватися. Нехай ваші будні будуть успішними, благодатними, багатими і натхненними. Із професійним святом!

***

З нагоди Дня кадрового працівника України вітаємо усіх причетних до цієї професії! Бажаємо гарного настрою, професійного визнання, кар'єрного зростання, добрих керівників та високопрофесійного персоналу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Цвіт вишні, фото
Фото: KadrEX
Червоні троянди, фото
Фото: volyninfo.com
Жінка кадровик, картинка
Фото: bar-city.gov.ua
Букет тюльпанів і трудова книжка, картинка
Фото: kadrovik.ua
Рожеві троянди, фото
Фото: НМАУ

Раніше ми писали, коли українці будуть святкувати Великдень та інші християнські свята. Для вас — зручний новоюліанський календар ПЦУ на 2024 рік.