Вітаємо медиків швидкої допомоги! Для вас — слова подяки, привітання, листівки та картинки українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Карета швидкої допомоги, фото
Фотоколаж ХОЧУ

Публікуємо найкращі побажання для медиків швидкої, святкові листівки та яскрві картинки

Щороку 28 квітня в Україні вітають медиків швидкої допомоги. Завдяки вам, наші дорогоцінні рятівники, врятовано тисячі життів. Нехай вас супроводжує янгол-охоронець, мир, затишок і благословення. Дякуємо, що ви є.

Вітаємо з Днем медиків швидкої допомоги! Бажаємо вчасно прибувати на кожен виклик і щоразу стабілізувати будь-яку ситуацію. Нехай кожна зміна буде успішною, а кожен пацієнт — здоровим. Бажаю берегти себе і близьких, наповнювати світ надією і добротою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Лікар швидкої допомоги, фото
Фото: maximum.fm

Від щирого серця вітаю з Днем медиків швидкої допомоги! Бажаю сил, терпіння, поваги, здоров'я, невичерпного потоку енергії і звичайного людського розуміння. Нехай ваша праця ніколи не залишається непоміченою, а слова подяки звучать якомога частіше.

***

Ви поспішаєте на виклик, ваша допомога людям безцінна. Дякуємо вам за важку працю, участь і співпереживання пацієнтам. Нехай Бог благословить ваш життєвий шлях і нагородить вас терпінням і міцним здоров'ям!

***

Від щирого серця вітаю з Днем швидкої допомоги! Бажаю здоров'я, сил, терпіння і енергії для виконання вашої щоденної праці. Спасибі вам за вашу оперативність, увагу і допомогу. Все це незамінне і дорогоцінне! Ви — тихі герої невидимого фронту!

Лікарі, фото
Фото: maximum.fm

Ви — земні ангели, які “летять” на крилах милосердя і обов'язку в каретах швидкої допомоги. Від щирого серця вітаю з професійним святом! Нехай сили не залишають вас, машина не підводить, а в особистому житті залишається місце для щастя, любові та затишку!

***

Щиро вітаю зі святом працівників швидкої медичної допомоги! Бажаю вам міцного здоров'я та невичерпної енергії у вашій благородній справі. Ваша віддана праця і самовідданість – надія для багатьох. Нехай кожна ваша допомога приносить тепло та підтримку тим, хто її потребує.

***

Щиро вітаю вас, люди з золотим серцем, з Днем працівників швидкої медичної допомоги! Ваша безкорислива робота, турбота та професіоналізм неоціненні для кожного, хто коли-небудь потрапляв у скрутні ситуації. Нехай кожен ваш день буде наповнений надією, вдячністю та позитивом, а ваші зусилля завжди будуть успішними!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кейс лікаря, фото
Фото: maximum.fm
Медики швидкої допомоги, фото
Фото: maximum.fm
Лікар пише, фото
Фото: maximum.fm
Медики рятують людину, фото
Фото: maximum.fm

Раніше ми писали, які будуть свята у травні 2024 року. Для вас — зручний календар важливих професійних та державних дат.