Мужні та відважні: привітання з Днем піхоти України 2024 у листівках та вдячних словах

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото піхотинці
Фото: fakty

Привітання у листівках та прозі з днем піхоти

6 травня 2024 року українські піхотинці відзначають важливу подію - День піхоти Збройних Сил України. День піхоти – це свято сильних і мужніх людей. Це день тих чоловіків і жінок, які складають кістяк сили, котра сьогодні протистоїть ворогові, що зазіхнув на свободу українського народу. День піхоти в Україні — це свято мужності, героїзму та непохитної відданості.

Сучасна “піхота” – це механізовані, мотопіхотні, гірсько-штурмові військові частини, які виконують завдання щодо утримання зайнятих районів, рубежів і позицій, відбиття ударів і прориву оборони противника, захоплення важливих районів та об’єктів. У цей день ми вшановуємо всіх піхотинців, які з честю та відвагою захищають нашу країну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото листівка з привітання з днем піхоти
Фото: tsn

Шановні піхотинці! Сьогодні ми відзначаємо ваше професійне свято — День піхоти. Це день, коли кожен з нас віддає шану вашій мужності, відвазі та самопожертві. Ви — справжні герої, які стоять на захисті нашої країни. Ваша робота, часто непомітна для багатьох, є фундаментом нашої безпеки та спокою.

***

Ми пишаємося вами та вашими досягненнями. Нехай кожен день приносить вам впевненість у власних силах, а ваша відданість та сміливість будуть прикладом для наслідування. Бажаємо вам міцного здоров’я, незламності духу та мирного неба над головою. Зі святом вас, захисники України!

На фото листівка з привітання з днем піхоти
Фото: newsme

Відважних синів та дочок України вітаю з Днем піхоти. Нехай Господь оберігає вас на полі бою від будь-яких поранень, а Георгій Побідоносець дарує вам мужність та допоможе вибороти перемогу України.

***

Піхотинці ЗСУ - вітаю вас і дякую за вашу мужність! Пам'ятайте про те, що ваші сім'ї чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам'ятається як найсвітліший і найщасливіший у житті. Нехай це завжди надає вам сили!

На фото листівка з привітання з днем піхоти
Фото: newsme

Роль піхоти у війську є ключовою, тому що без піхоти, неможливі ані оборонні дії, ані наступ. Саме вона останньою залишає позиції та першою займає їх. Піхота — це літри кави, випиті перед чергуванням вночі, це старенький, але такий рідний автомат, це постійне невдоволення погодою, яке, одначе, не заважає стійко і чесно робити своє діло, це бліндажне дерев’яне ліжко і коти та собаки, яким віддаєш найкращі шматочки. Піхота — це важко, але дуже почесно, це небезпечно, але це справжнє військове братерство, яке скрізь роки об’єднує всіх причетних. Слава Україні! Слава українським піхотинцям! Дякую всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей та наших будинків. Ми у ваших надійних руках! Залишайтеся такими ж сильними, добрими, мудрими та обов'язково повертайтеся додому!

На фото листівка з привітання з днем піхоти
Фото: censor.net

Дорогі піхотинці! Вітаємо з Днем піхоти Збройних Сил України! Ви є найбільш мобільною та універсальною складовою нашої армії, ви здатні діяти в будь-яких умовах та на різних теренах. Бажаємо вам мирного неба, а в бойових діях - швидкоЇ перемоги!

***

Вітаємо славних піхотинців на захисті кордонів нашої Батьківщини з професійним святом Днем піхоти. Безмежно дякуємо за любов та відданість Україні! Бажаємо Вам міцного здоров’я, бойової удачі та завжди щасливого повернення до ваших домівок. Перемоги в усіх ваших справах і Перемоги Україні!

На фото листівка з привітання з днем піхоти
Фото: apostrophe
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували зберегти собі повний календар усіх професійних та державних свят травня. Нехай повний перелік буде завжди під рукою.