Гарні привітання випускникам, які йдуть зі школи після 9 класу

Усі свята
908
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото листівка для випускників 9 класу
Фото6 листівка з привітанням випускників 9 класу Хочу!

Привітання випускникам 9 класу

Випускний зі школи буває лише раз у житті. Тому хочеться, щоб ця мить запам’яталася, як найкращий, найемоційніший та щирий момент прощання з рідними стінами, улюбленими вчителями та однокласниками, які стали найкращими друзями за роки навчання.

Хочу! вітає випускників 9 класу з важливою подією життя і серйозним кроком в доросле життя. У випускний ми бажаємо впевнених сил і високих цілей, підтримки рідних і міцної любові, доброї вдачі та яскравого світла на шляху, гарних ідей і блискучих успіхів, вірних друзів і щастя без жодної перешкоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
На фото привітання випускників 9 класу
Фото: листівка з привітаннями колаж Хочу!

Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів в твоєму житті — випускний. Стільки стежок потоптано навколо школи, і стільки доріг відкривається в нове життя. Я бажаю тобі завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для тебе такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Я бажаю тобі зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ти прагнеш зараз, адже від цього залежить твоє майбутнє.

***

Дорогі наші випускники! Вітаємо з закінченням 9-го класу. Багато хто з вас продовжать навчання в нашій школі. А тим, хто вирішив почати нове, самостійне життя, ми хочемо побажати легкого подолання перешкод на шляху до наміченої мети. Нехай сьогоднішній день буде успішним стартом дорослого життя. Удачі вам, кохані наші учні!

***

Вітаю з випускним, з успішним закінченням 9-ти класів. Від душі бажаю знайти свою дорогу в житті, зуміти домогтися своїх високих цілей, не забувати своїх друзів, впевнено прагнути до своїх мрій і наповнювати кожен день свого життя яскравими фарбами і перемогами.

***

Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!

***

Любі 9-класники, з випускним! Хай це свято стане першим у низці чудових, визначних свят, які перевернуть ваше життя і нададуть йому змісту та краси! Хай випускний стане стартом для блискучих звершень та перемог, красивих моментів та приємних сюрпризів! Йдіть до своєї мети попри всі складнощі!

Привітання випускників листівкою
Фото: вірш-привітання випускників Хочу!

9 клас — ви всі сьогодні жваві,
Розумні, красномовні всі такі!
Бажаєм, щоб життя було яскравим,
Всі дні були веселі і легкі!

Нехай удача з вами поруч буде,
Здоров’я, успіх не відходять ні на крок.
Нехай любов у вашому житті прибуде,
У душах світить сонце, без хмарок!

***

Сьогодні із натхненням клас дев`ятий
Святкує випускний. Вітаю всіх!
Крокуйте завжди по життю завзято,
Щоб досягти скоріше мрій своїх.

Хай кожен шлях свій вірно обирає
Та вірить в себе і свою мету,
А доля в подарунок вам вручає
Здоров`я, щастя, мир і доброту!

***

От і позаду вже клас дев’ятий,
І сьогодні врешті випускний!
Раді всіх із ним ми привітати,
Шлях чекає нас хай осяйний!

Нові успіхи попереду та друзі,
Відкриттів безкрайній океан.
Нумо йти разом по білій смузі,
Хай чекає нас емоцій ураган!

***

Дев’ять класів швидко
Ми з вами пройшли.
Успіхів в навчанні
Вдосталь здобули.

Я вітаю з випуском
Всіх випускників.
Хай дарує доля
Вдачі й успіхів.

Привітання випускників 9 класу
На фото листівка з привітанням Хочу!
Привітання випускників 9 класу
На фото листівка з привітанням Хочу!
Привітання випускників 9 класу
На фото листівка з привітанням Хочу!
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували добірку привітань випускникам теплими словами та гарними картинками. Зберігайте собі, щоб завжди мати під рукою.