День Святого Духа 2024: найгарніші вітання, картинки, листівки та відео — українською

Усі свята
1 354
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вітаємо з Днем Святого Духа 2024
Вітання з Днем Святого Духа, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Для вас — добірка щирих побажань з нагоди Дня Святого Духа

Віряни готуються відзначати День Святого Духа. У 2024 році він припадає на 24 червня — одразу після Трійці. Раніше ми публікували новий церковний календар на червень, а тепер поділимося добіркою гарних привітань з Днем Святого Духа.

Привітайте своїх близьких, знайомих та друзів із цим великим святом. Нехай Святий Дух подарує мир, сміливість, любов і благодать.

Related video
Добірка найгарніших вітань із Днем Святого Духа 2024
День Святого Духа 2024, фото: Храм св. Юрія

Привітання — українською:

З Днем Святого Духа нас! Кажуть, що вся нечисть, що на землі є, цього дня спопеляється Святим Духом, що сходить на землю. Це означає, що створене зло можна перемогти і перемогти, хоч би якими силами воно було покликане. Нехай Духів День принесе очищення вам і вашій душі, додасть миру та благодаті у вашій оселі і, звичайно, подарує здоров'я вашим близьким.

***

У День Святого Духа бажаю миру, доброти, світлих надій та благодаті у житті. Нехай голова думає тільки про хороше, а серце велить чинити чесно та благородно. Бажаю не оступатися, берегти себе та близьких.

***

Зі святом! Нехай Божа благодать завжди буде з вами, даруючи вам силу, мудрість та натхнення. Бажаю вам миру в серці, злагоди в родині та благополуччя в житті.

***

З Днем Святого Духа! Нехай Його благословення завжди буде з вами, даруючи мир, злагоду та любов. Бажаю вам Божої милості та благодаті на кожному кроці вашого життя!

***

Із Днем Святого Духа! Нехай ваші думки будуть чистими та добрими, а душа відкрита для допомоги та співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові та спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою!

***

Прийміть щирі привітання з величним святом Трійці, що символізує сходження Святого Духа до апостолів. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого.

Добірка щирих вітань із Днем Святого Духа
День Святого Духа, фото: ТСН.ua
Добірка гарних вітань із Днем Святого Духа
Вітання з Днем Святого Духа 2024, фото: ТСН.ua
Добірка вітань із Днем Святого Духа 2024
Вітання з Днем Святого Духа, фото: ТСН.ua
Добірка побажань із Днем Святого Духа
Щирі вітання з Днем Святого Духа 2024, фото: sendpic.com.ua
Добірка вітань із Днем Святого Духа
Сердечні вітання з Днем Святого Духа, фото:sendpic.com.ua

Раніше ми писали, чому на Трійцю не одружуються і не ходять на кладовище. Езотерики розповіли про правила, яких дотримувалися наші пращури.