День Конституції України: красиві та патріотичні привітання зі святом

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

день конституції україни
Привітання з Днем Конституції України: вірші, проза, картинки та відео Фото: canva.com

Сьогодні дійсно особливий день для нашої країни...

Нагадаємо, що 28 червня святкується День Конституції України, одне з найважливіших свят для нашої країни. Дата святкування була встановлена на честь дня підписання Основного закону 28 червня 1996 року. Й оскільки сьогодні вам знадобиться святковий контент, ми підготували найкращі привітання з Днем Конституції України , якими варто привітати родину та друзів з державним святом.

Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, а також стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. У цілому для українців Конституція є гарантом правопорядку та стабільності, що сприяє розбудові правової держави та забезпечую верховенство права. Вона також відображає національні цінності та ідентичність, об'єднуючи народ у прагненні до процвітання та демократичного розвитку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У святковий для країни день варто щиро подякувати тим, хто прямо зараз захищає наші кордони від ворога, а також за допомогою патріотичних побажань дати привід задуматися про важливі для кожного громадянина України речі.

день конституції україни 2024
З Днем Конституції України: привітання та картинки Фото: tsn.ua

З Днем Конституції України: привітання українською мовою

Обирайте найкраще привітання з Днем Конституції України у віршах чи прозі та відправляйте їх дорогим для вас людям.

***

Пишайся, що ти українець,
Живеш на вкраїнській землі.
Цінуй свою Батьківщину,
Дотримуйся правил Її.
З Днем Конституції України!

***

Бажаю, щоби права українця були найважливішим, що оберігає наша держава. Щоб життя українця навіть не порівнювали із золотом. Щоб добробуту українця заздрили у Європі, а мужність українця ще сотні років пам’ятали у світі. Щиро вітаю з Днем Конституції України!

***

Щиро вітаємо вас з визначним національним святом — Днем Конституції України! Нехай ця урочиста подія сповнює вас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей, їх успішної реалізації у професійній діяльності. Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу.

***

Вітаю з Днем Конституції України й від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті. Зі святом!

***

Сьогодні свято на моїй землі,
За яке боролись і за яке вмирали,
Діди і прадіди твої й мої, і про яке
Поети мріяли і нишкома писали.
Сьогодні свято у моїй Вкраїні,
І ми про нього можемо сказати вільно,
Свобода слова і права людини — наш закон,
І з чим вітаю вас, шановні, щиро!

***

Вітаю з Днем Конституції України. Бажаю, щоб Україна завжди була вільною незалежною країною. Бажаю, щоб українці були свідомими. Щоб усі керувалися верховенством права, поважали один одного та допомагали ближньому. Чудового свята!

***

Щиро вітаю з Днем Конституції України! Бажаю жити до вподоби, але без обмежень на право вибору, свободи слова і благородного вчинку. Нехай у нашій країні буде порядок, а на душі — спокій і радість.

***

З Днем Конституції України! Бажаю миру і процвітання країні. Бажаю, щоб українці почували себе впевненими, та потрібними. Щоб ми були щасливими громадянами своєї Батьківщини.

***

Не кажіть, що нема країни,
коли в країни закони є
й до них із роками зміни
Рада Верховна додає.
Не кажіть, що то не країна,
Коли народ за неї гине.
А кажіть, що Україна —
Найкраща у світі, єдина.
З Днем Конституції!

***

Ухвалення народом свого найголовнішого закону знаменує народження вільної держави. Тож нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен із громадян з гідністю зможе сказати, що ми справді маємо ту країну, на яку ми заслуговуємо. Нехай вона залишається незалежною і могутньою. Нехай на жовтих полях достигає врожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву. Зі святом нас, із Днем Конституції!

***

Вітаю з Днем Конституції. Бажаю, щоб твої мрії були прописані в законі, прагнення вкладалися в права чи обов’язки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Щиро вітаю з державним святом. Нехай права та обов’язки людини будуть йти по житті з тобою в ногу. Бажаю здоров’я, радості. З Днем Конституції України.

***

Вітаю з одним із найважливіших свят — Днем Конституції! Основний закон нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток. Оберігаймо її, як і нашу незалежність. І нехай у кожного з нас буде маса приводів для гордості за рідну країну. Зі святом!

День Конституції України: картинки

Також ви можете скачати яскраві картинки з Днем Конституції України у гарній якості та ними привітати зі святом у соцмережах.

день конституції привітання у віршах
Привітання з Днем Конституції України: вірші, проза, картинки zn.ua
привітання з днем конституції україни
День Конституції України: привітання, картинки, відео Фото: mezhova.otg.dp.gov.ua
вітання з днем конституції
Найкращі привітання з Днем Конституції України у віршах та прозі Фото: maximum.fm
картинки з днем конституції україни
Вітання з Днем Конституції України: вірші, проза, картинки lviv.media
день конституції привітання
День Конституції України: привітання, картинки, листівки, відео Фото: tsn.ua
відео привітання з днем конституції
День Конституції: привітання, картинки та відео Фото: lviv.media
день конституції україни вірші
Найкращі побажання на День Конституції України у 2024 році Фото: 103.volyn.ua

Вітаємо з Днем Конституції України!

Також не пропустіть календар іменинників липня. Кого і коли вітати, читайте у нашій статті за посиланням.