Сильна молитва до преподобного Антонія Печерського, щоб залучити захист і благословіння у своє життя

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сильна молитва до преподобного Антонія Печерського, фото
Молитва до преподобного Антонія Печерського. Фото: kropekk_pl

Обов'язково прочитайте цю молитву сьогодні!

Сьогодні, 10 липня, в новому церковному календарі — День пам’яті Антонія Печерського. Ми публікуємо сильну молитву для святого, яку варто прочитати цього дня.

Преподобний Антоній Печерський — діяч часів Київської Русі. Він заснував Києво-Печерський монастир та будував церкву Успіння Пресвятої Богородиці. За всі заслуги, Антонія Печерського внесли до рангу святих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що в народі преподобного Антонія Печерського ще називають Громовержцем. Це пов’язано з тим, що зазвичай в цей день була літня гроза, за якою пророкували врожай.

А ще до Антонія Печерського заведено молитись. У святого можна попросити захисту в ці нелегкі часи та благословення від Бога.

Сильна молитва до преподобного Антонія Печерського

У цей день зверніться до святого молитвою, прохаючи про захист та допомогу.

О добрий пастирю і наставнику, приснозгадуваний ченців руських першоначальнику, пре­подобний і богоносний отче наш Антонію! Ти вгорі на Небесах, а ми внизу на землі, віддалені від тебе не стільки місцем, скільки гріховною нашою нечистотою, однак, пам’ятаючи твою батьківську любов до людей, рідних тобі, при­падаємо і молимося зі зворушенням і вірою: допоможи нам, грішним, очиститися покаян­ням і бути достойними помилування і прощен­ня від Господа і Сотворителя нашого. Умоли Його благість дарувати нам великі і багаті ми­лості, добре поліття, міцний мир, нелицемірну братолюбність і благочестя, достаток плодів зем­них, і щоб ми не перетворювали на зло добро, що дарується нам від щедроподательної правиці Його, але на славу імені Його святого і для нашого спасіння. Збережи, угоднику Бо­жий, твоїм святим заступництвом усіх нас. Охо­рони, чудотворцю святий, благосильними твої­ми молитвами обитель твою, і всю Україну нашу неушкодженими від усякого зла, і всіх людей, що живуть в обителі твоїй, і тих, що на покло­ніння до неї приходять, осіни небесним твоїм благословенням і в скорботах, бідах і хворобах подай їм утіху, визволення і зцілення; щоб ми подячно славили, хвалили і величали Господа, Який прославив тебе, і через тебе дивно благодіє нам, безначального Отця, Єдинородного Його Сина, і Єдиносущного Його Духа, Тройцю живоначальну і нероздільну, і твоє святе за­ступлення навіки-віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також сьогодні святкують День племінниць і племінників. Не пропустіть щирі привітання з цим святом.