День ветеринара 2024: найкращі вітання та листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Вітання з Днем ветеринара 2024 - українською
Добірка привітань із Днем ветеринара, фото: unian.ua

Для вас — найкращі вітання з нагоди Дня ветеринара

Щороку в другу неділю серпня українці відзначають День працівників ветеринарної медицини. Лікарі домашніх улюбленців — дуже важливі та популярні. Адже саме вони рятують життя братів наших менших. Раніше ми публікували календар державних і професійних свят на серпень, а тепер поділимося гарними вітаннями з ветеринарами.

У 2024 році День працівників ветеринарної медицини припадає на 11 серпня. Для вас — щирі вітання у прозі, листівках і картинках. Діліться найкращими побажаннями з рідними, друзями і знайомими, які причетні до цього свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вітання з Днем ветеринара 2024 — українською
Вітання з Днем ветеринара 2024, фото: apostrophe.ua

Вітаємо з Днем ветеринара! Дякуємо вам за вашу неоціненну роботу і турботу про наших домашніх тварин. Ваша праця надає нам спокій та впевненість у здоров'ї наших улюбленців!

***

Вітаємо чудових людей, які присвятили себе здоров'ю наших менших братів! Дорогі наші Айболити, нехай у вашому житті будуть тільки світлі смуги, радісні моменти й теплі взаємини. Нехай удача ніколи не показує вам гострі зубки і кігтики, а буде до вас прихильною і ласкавою, як і ваші вдячні пухнасті пацієнти. Бажаємо завжди бути здоровими, успішними і дуже щасливими. З Днем ветеринара!

***

Вітаємо ветеринарів із професійним святом! Ви справжні Ангели для всіх представників тваринного світу — люди, які рятують тих, хто не може сказати про те, що і де болить, поскаржитися і розповісти про свої переживання. Ви розумієте тварин без слів, а велике і добре серце вселяє сили і впевненість.

***

З Днем ветеринара! Нехай ця добра і благородна професія подарує тобі міцне ведмеже здоров’я, м’яку котячу ніжність і ласку в любові, гідні матеріальні хом’ячі запаси й більше приводів для щенячих захоплень.

***

З прекрасним і добрим святом хочу привітати вас, дорогі ветеринари! Ви — люди з великими і відкритими серцями. Те тепло і увагу, яке проявляєте ви до чотириногих пацієнтів, заслуговує великої поваги. Кожна людина повинна прагнути робити світ добрішим. У вас це виходить дуже добре. Щастя вашим родинам, світла вашим душам і здоров'я всім, кого ви лікуєте!

***

Вітаю з Днем ветеринара! Бажаю успіхів на роботі, терпіння і старанності для важливих цілей, подяки за нелегку працю, щастя в особистому житті, удачі й доброї долі. Нехай завжди вдається зцілювати будь-яких тварин і отримувати у відповідь ласку та доброту в їхніх очах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найгарніші вітання з Днем ветеринара
Вітання з Днем ветеринара — українською, фото: with_love_card
Найгарніші вітання з Днем ветеринара 2024 — українською
Найгарніші вітання з Днем ветеринара — українською, фото: 1plus1.ua
Добірка привітань з нагоди Дня ветеринара 2024 — українською
Добірка привітань з нагоди Дня ветеринара, фото: 1plus1.ua
Прозові вітання з Днем ветеринара 2024
Прозові вітання з Днем ветеринара, фото: art-shop.com.ua
Вітання у прозі для ветеринарів — українською
Прозові вітання з Днем ветеринара — українською, фото: apostrophe.ua

Раніше ми писали, хто відзначатиме День ангела в кінці літа. Для вас — календар іменинників серпня. Вітайте своїх близьких, друзів та колег, які мають День ангела.