З Днем Валентина, мій друг-військовий ЗСУ! Гарні слова для валентинки

День Валентина
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Дня святого Валентина вітаємо усіх воїнів ЗСУ: коханих, друзів та знайомих. До вашої уваги — найкращі слова та побажання, які можна надіслати другу, який служить в ЗСУ.

Вітаємо з Днем закоханих! Нехай буде мир, благополуччя та затишок. Дякуємо вам за безпеку і захист! Нехай кожен день буде перспективним та успішним!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання для друзів, які служать у ЗСУ:

З Днем святого Валентина, мій друже! Дякую за те, що ти захищаєш мене та мою країну! Бажаю, аби в тебе все було добре і щасливо. Бажаю тобі взаємного кохання, перемоги та гармонії.

***

Вітаю тебе з Днем закоханих! Цей день створений для того, щоб віддавати і приймати любов, малювати сердечка у листівках і дарувати їх найобожнюванішим. Хай буде багато сердечок у душі, завжди панує любов і дарує найпозитивніші емоції!

***

Мій друже-військовий ЗСУ! Вітаю з Днем закоханих! Нехай у твоєму домі буде мир, щастя і гармонія! Нехай панують затишок, любов і благодать! Здійснення мрій та планів! З Днем Валентина!

З Днем Валентина, мій друг ЗСУ! Гарні слова для валентинки - фото №1
Canva

Я дуже люблю тебе, мій найкращий друг-військовий ЗСУ! Дякую за те, що ти є! З тобою цікаво і спілкуватися, і мовчати. Ти неймовірний! Нехай здійсняться усі твої заповітні мрії! З Днем Валентина!

***

Вітаю тебе з Днем святого Валентина! Хочу побажати з любов’ю в серці зустрічати кожен день. Нехай твоє кохання квітне, наче троянда в саду, нехай твоя друга половина розділяє з тобою дні і радості, і невдачі, нехай пригоди твого життя будуть цікавими, веселими і романтичними!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З Днем святого Валентина, мій друже ЗСУ! Бажаю тобі жити в любові та радіти кожному новому дню! Нехай смуток і розлука обходять тебе стороною. Будь щасливим, коханим і успішним! З Днем закоханих!

З Днем Валентина, мій друг ЗСУ! Гарні слова для валентинки - фото №2
Canva

Нагадаємо, раніше ми писали, що не варто дарувати на День Валентина. До вашої уваги — список подарунків, які не порадують вашу половинку.

Головне фото: Pinterest