Найкращому класному керівнику — найщиріші вітання! Як привітати з 1 вересня улюбленого вчителя

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Привітання з 1 вересня для вчителів - красиві картинки та гарні слова
Вітаємо улюблених вчителів з 1 вересня. Фото: freepik.com

Ці привітання допоможуть висловити вдячність і повагу до класного керівника з нагоди початку нового навчального року

1 вересня часто називають святом школярів. Однак цього святкового дня не варто забувати про вчителів — людей, які передають знання, турбуються та направляють діток. Про подарунки для вчителів ми вже писали, а тепер поділимось з вами найкрасивішими привітаннями з 1 вересня для улюблених педагогів.

Нижче ми зібрали привітальні картинки та побажання своїми словами, які розтоплять серце будь-якого вчителя. Зберігайте їх собі вже зараз, щоб не шукати ці привітання з 1 вересня в останні хвилини перед початком свята!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Привітання з 1 вересня для вчителів — картинки та побажання в прозі

Привітання з 1 вересня для вчителів
Привітання з 1 вересня усім вчителям. Фото: tviysvit.com.ua

***

Щиро вітаємо Вас із 1 вересня! Новий навчальний рік — це завжди початок захопливої подорожі у світ знань, і ми раді, що в цій подорожі нас супроводжуєте саме Ви. Ваша мудрість, терпіння і доброта надихають нас на нові досягнення. Бажаємо Вам успішного року, наповненого яскравими моментами, вдячними учнями та професійними перемогами!

Привітання з 1 вересня для вчителів - картинки та листівки
Зворушливі привітання з 1 вересня для вашого класного керівника. Фото: tviysvit.com.ua

***

З початком нового навчального року! Ви для нас не просто класний керівник, а справжній наставник, який веде нас до знань і мудрості. Ми вдячні за Ваше розуміння, підтримку і натхнення. Бажаємо Вам сил, здоров’я і радості від кожного дня проведеного з нами. Нехай цей рік буде плідним, цікавим і принесе безліч позитивних емоцій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Привітання з 1 вересня для вчителів - картинки
Теплі привітання для вчителя з 1 вересня. Фото: tviysvit.com.ua

***

Вітаємо Вас з 1 вересня! Нехай новий навчальний рік принесе багато радості, нових відкриттів і досягнень. Ваша турбота і підтримка надихають нас ставати кращими кожного дня. Бажаємо Вам терпіння, міцного здоров’я і натхнення для реалізації всіх планів. Нехай кожен урок буде наповнений радістю від спілкування з учнями та гордістю за їхні успіхи.

Привітання з 1 вересня для вчителів - листівки
Вітання з 1 вересня для класного керівника. Фото: tviysvit.com.ua

***

З Днем знань! Дякуємо Вам за Вашу невтомну працю і відданість нашому класу. Завдяки Вашій мудрості та підтримці, ми стаємо впевненішими, сміливішими і готовими до нових звершень. Бажаємо, щоб цей навчальний рік приніс Вам лише приємні сюрпризи, вдячних учнів і безліч радісних моментів. Ви — найкращий класний керівник, і ми цінуємо кожен день, проведений з Вами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як відсвяткувати з дитиною 1 вересня. Не пропустіть ТОП-8 креативних ідеї для гарного настрою.