Вітаємо зі святом - з Різдвом Пресвятої Богородиці! Добірка красивих привітань своїми словами

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Різдво Пресвятої Богородиці - привітання своїми словами українською мовою
Різдво Пресвятої Богородиці. Фото: u-news.com.ua

Сьогодні Церква вшановує матір Ісуса Христа - Діву Марію

8 вересня віряни святкують одне з найважливіших християнських свят - Різдво Пресвятої Богородиці. Також його ще називають Друга Пречиста. Як привітати сьогодні своїх близьких - розповідаємо далі у цій статті.

Цього дня потрібно відвідати святкове богослужіння у храмі або ж помолитися Богородиці вдома. Потім зателефонуйте рідним та запросіть їх на святкову вечерю.

Але якщо ваші особливі люди наразі далеко (за що окрема “подяка” тому самому сусіду), тоді надішліть їм одне з привітань нижче. Впевнені, на душі їм стане трішки тепліше!

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Різдво Пресвятої Богородиці: привітання у прозі

Вітаю з Різдвом Пресвятої Богородиці! У це світле та радісне свято бажаю вам спокою на душі, міцної любові, сімейної гармонії та благополуччя. Нехай свята береже вас та ваших близьких.

***

Бажаю вам миру, щастя, любові, радості, доброти, щирості, милосердя та благополуччя. Нехай Пресвята Богородиця оберігає від заздрості та зради. Зі святом!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці вас! Нехай свята завжди допомагає вам знайти правильний шлях до свого щастя. Впускайте у своє серце тільки світлі почуття.

Різдво Пресвятої Богородиці - привітання у картинці
Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці. Фото: uaportal.com

У Різдво Пресвятої Богородиці бажаю легкості та свята на душі, сімейного щастя, любові та довіри, правильних життєвих рішень, чесності, добродушності та милосердя. Бережіть себе та своїх рідних!

***

Нехай Пресвята Богородиця охороняє вашу родину та дім від всіх неприємностей, бід та злих вчинків. Нехай у вашому житті будуть тільки щастя та радість. Доброго здоров'я та щедрої любові. Зі святом!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці вас! Нехай будуть почуті всі ваші молитви. Нехай серце наповниться любов'ю до ближнього. Ніколи не піддавайтеся зневірі та вірте в чудеса, які подаровані нам самими небесами.

Різдво Пресвятої Богородиці - привітання у картинці
Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці. Фото: unian.net

Сьогодні від щирого серця хочу привітати вас з Різдвом Пресвятої Богородиці. Бажаю зберігати віру в Господа та надію на порятунок. Творіть навколо себе світ, добро, любов і красу!

***

У свято Різдва Пресвятої Богородиці хочу побажати, щоб його чистота та світло наповнили вашу душу благодаттю. Бажаю, щоб ваша віра була щирою та міцною - тоді у вашому житті неодмінно траплятимуться справжні чудеса!

***

З Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай ваші думки будуть чистими, вчинки - добрими та благородними, а життєвий шлях - світлим та щасливим. Зі святом!

***

Прийміть вітання зі святом Різдва Пресвятої Богородиці. Нехай сьогодні ваша душа наповниться радістю та сяйвом. Всіх благ вам та щоб збулися всі ваші мрії!

Різдво Пресвятої Богородиці - привітання у картинці
Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці. Фото: telegraf.com.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також в іншій нашій статті ви можете дізнатися, які ще важливі церковні свята будуть у вересні 2024 року. Дати вказані за новим стилем.