День ангела Надії: найтепліші побажання своїми словами та картинки з іменинами

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Іменини Надії, картинки та листівки
День ангела Надії. Фото: ШІ для Хочу!

Привітатйте Надійок з іменинами!

Свої іменини Надії відзначають у важливе християнське свято — День пам'яті Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. З цієї нагоди ми підготували гарні привітання в прозі та картинки, якими можна красиво привітати з Днем ангела! Їх ви знайдете далі в нашому матеріалі.

Іменини Надії святкують 17 вересня. Це ім'я дуже популярне в Україні та має цікаве походження, яке веде до Стародавньої Греції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На відміну від багатьох інших імен, ім'я Надія прийшло в українську мову не через звучання, а через свій зміст. У грецькій мові слово Надія має таке ж значення — "надія", але пишеться як Ελπίς (Елпіс).

Як можна привітати з Днем ангела Надії? Дивіться найкращі привітання своїми словами та листівки. Збережіть їх собі та надішліть Надійкам, щоб побажати їм всього найпрекраснішого в це свято!

Привітання з Днем ангела Надії

Іменини Надії 2024
Картинки з Днем ангела Надії. Фото: lifestyle.24tv

Дорога Надіє! Вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю, щоб твоє ім'я завжди символізувало світло й натхнення в житті, а надія ніколи не покидала тебе навіть у найскладніші моменти. Нехай ангел-охоронець завжди оберігає тебе на кожному кроці!

Іменини Надії 2024 - картинки
Картинки з Днем ангела Надії. Фото: ТСН

Мила Надіє! Вітаю з твоїми іменинами! Нехай у твоєму серці завжди живе віра, а життя дарує тільки приємні сюрпризи. Бажаю безмежної радості, удачі та гармонії! Нехай твої мрії збуваються, а надія завжди веде до найкращого!

Іменини Надії 2024 - картинки та листівки
Картинки з Днем ангела Надії. Фото: lifestyle.24tv

Надіє, з Днем ангела! Нехай сьогодні й завжди твоє ім'я дарує тобі сили та натхнення! Бажаю бути оточеною добрими людьми, мати безліч приводів для щастя та відчувати підтримку свого ангела на кожному кроці!

Іменини Надії 2024 - листівки
Картинки з Днем ангела Надії. Фото: ТСН

З іменинами, Надіє! Бажаю тобі безмежного щастя, успіхів у всіх починаннях та гармонії у серці. Нехай життя буде наповнене світлом, а твоя надія завжди здійснюється і приносить тільки радість!

Іменини Надії 2024 - привітання
Картинки з Днем ангела Надії. Фото: ТСН

Надіє, вітаю з твоїм святом! Нехай твій ангел завжди оберігає від негараздів, а кожен день дарує нові можливості та натхнення. Бажаю, щоб надія завжди світила яскравою зіркою на твоєму життєвому шляху!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, хто ще святкуватиме День ангела в вересні. Перегляньте наш календар іменинників на цей місяць, щоб не забути нікого привітати.