Непохитне Запоріжжя, з Днем міста! Найкрасивіші картинки та привітання до особливої дати

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щирі вітання з Днем міста Закпоріжжі
День Запоріжжя, цікаві факти й вітання, фотоколаж: Хочу

Вітаємо усіх, хто живе у цьому прекрасному місці, і тих, хто його захищає

Восени День міста відзначає непохитне Запоріжжя. Воно засноване у 1770 році та славиться на весь світ своєю історією. Раніше ми писали, скільки вихідних буде у жовтні, а тепер поділимося цікавими фактами про Запоріжжя та найгарнішими вітальними листівками.

Місто Запоріжжя особливе своїми пам’ятками, вулицями та історією, пише daytoday.ua. Саме тут знаходиться один із найбільших у світі проспектів — проспект Соборний. Його довжина складає 10800 м. А є в Запоріжжі є найбільший острів Дніпра — Хортиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Гарні вітання з Днем міста Запоріжжя
Вітання з Днем міста Запоріжжя, фото: vashagotivochka.ua

Вітання — українською:

Вітаємо нескорених людей незламного Запоріжжя! Рідні наші українці, Днем міста! Запоріжці — сильні духом, сміливі та рішучі. Завдяки їхньому патріотизму місто досі під українськими прапорами. Вітаємо та бажаємо миру, перемоги і процвітання!

***

Прийміть щирі вітання з Днем Запоріжжя! Кожен з етапів історії цього міста залишив слід на його вулицях і площах, сформувавши його характер. Запоріжці довели, що вміють з честю переживати важкі часи, відроджувати місто та його економіку, берегти давнину і творити сучасний образ Запоріжжя. Будьте вільними та щасливими!

***

Запоріжжя — це колиска козацтва, Батьківщина мужніх та працьовитих людей, яких єднає прагнення розвитку, свободи та заможності. Нехай всі містяни будуть щасливі, вільні та живуть під мирним небом!

***

Усіх земляків та жителів Запоріжжя вітаємо з Днем ​​міста! Пишайтеся історією та розкажіть своїм дітям про те, як багато цікавих та знаменитих місць є в Запоріжжі. Нехай кожен із вас буде щасливий!

***

Вітаємо із днем ​​Запоріжжя! Бажаємо, щоб кожен мешканець чи гість міста був щасливий, жив у достатку та добробуті. Нехай кожен матиме свою прекрасну історію, яка сталася на вуличках улюбленого міста. Ми — це наше місто!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найгарніші вітання з Днем міста Запоріжжя 2024
Найгарніші вітання з Днем міста Запоріжжя, фото: sich.zp.ua
Щирі вітання з Днем міста Запоріжжя 2024
Гарні вітання з Днем міста Запоріжжя 2024, фото: petroporoshenko
Добірка гарних вітань із Днем міста Запоріжжя
Добірка вітань із Днем міста Запоріжжя 2024, фото: X.com
Гарні прозові вітання з Днем міста Запоріжжя українською
Гарні прозові вітання з Днем міста Запоріжжя, фото: etnoxata.com.ua

Раніше ми писали, які свята будуть відзначати українці у жовтні. Для вас — календар державних та професійних свят на середину осені.