Міжнародний день театру: привітання, картинки і листівки — українською

Усі свята
1 555
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Актори на сцені театру, фото
Фото: WikimediaImages

Вітаємо усіх причетних до театрального мистецтва із Міжнародним днем театру

Традиційно 27 березня у світі відзначають День театру. Ця дата була заснована у 1961 році з ініціативи Міжнародного інституту театру. Для вас — найщиріші вітання, картинки та листівки з нагоди свята.

Привітання з Міжнародним днем театру:

Вітаю з Міжнародним днем театру! Якщо життя — це гра, а ми в ньому актори, то я бажаю кожному обрати таку роль, яка б йому була до душі. Грайте бездоганно і блискуче, аби вам усі аплодували стоячи!

***

Цього дня ми хочемо побажати, щоб муза театру була прихильною до вас та обдаровувала натхненням справжнього художника. Адже щирість вашого мистецтва дарує багатьом людям радість спілкування зі світом мрії. Будьте щасливі! З Днем театру!

Червона театральна завіса, фото
Фото: Online.ua

Вітаю з Днем театру! Бажаю досягнення висот, кар’єрного зростання і достойних зарплат. Нехай удача завжди буде біля вас. Театр — це окремий дивовижний світ, тож нехай він прикрасить кожен день вашого життя!

***

Із Днем театру! Щиро вітаю всіх театральних діячів, працівників театрів, усіх, чиє життя пов’язане з театральною сферою. З щирого серця бажаю вам натхнення, благодатних умов для розвитку вашого таланту, втілення творчих задумів для плідної та успішної праці на творчій ниві.

***

З Міжнародним днем театру! Високо цінуючи ваш талант і самовіддану працю на ниві театрального мистецтва, значний внесок у зміцнення духовності українського народу, бажаємо міцного здоров’я і наснаги для нових творчих злетів! Дякуємо вам за збагачення національної скарбниці сценічного мистецтва!

***

У Міжнародний день театру вітаємо всіх, чиє життя нерозривно пов’язане з мистецтвом, хто силою свого таланту розкриває в людях їх найкращі якості, вчить вічним істинам добра і краси. Хай ваша гра на сцені для рідного народу буде й надалі для вас джерелом високого натхнення і нових творчих досягнень.

Привітання, картинка
Фото: t-fishing.co.ua
Театральна маска, фото
Фото: t-fishing.co.ua
Актор за кулісами, фото
Фото: t-fishing.co.ua
Привітання на фоні відбитків кольорових долонь, фото
Фото: t-fishing.co.ua
Ляльковий театр, фото
Фото: radiotrek.rv.ua

Нагадаємо, раніше ми писали, коли буде Вербна Неділя та інші важливі дати. До вашої уваги — добірка церковних свят на квітень 2024 року.