Наша відповідь на її "та мені нічого не треба": ідеї для подарунків мамі на Новий рік

Новий рік і Різдво
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що подарувати мамі на Новий рік? Адже часто вони кажуть, що у них все є і їм нічого не треба, адже так хочеться створити свято для найближчої людини. Редакція Хочу теж опинялася у таких ситуаціях, тому ми вирішили поділитися нашими ідеями про те, що подарувати мамі на Новий рік 2024 року.

Подарунок мамі на Новий рік: 9 ідей

Наші мами дуже багато роблять для нас. Вони — неоспівані герої світу, і вони заслуговують на те, щоб почуватися особливими, улюбленими й дорогими для нас щодня. Але у свята хочеться чогось ще більш особливого, чи не так? Тому якщо ви ламаєте голову над тим, що подарувати мамі на Новий рік недороге чи дороге, все залежить від вашого бюджету, ця добірка ідей — для вас.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наша відповідь на її "та мені нічого не треба": ідеї для подарунків мамі на Новий рік - фото №1
Фото — Pinterest

Зручний домашній костюм

Що подарувати мамі на НГ? Чому б не купити їй зручний та красивий домашній костюм? Всі ми проводимо вдома достатньо часу, щоб мати гарне та стильне вбрання для перегляду "Супермами" біля телевізора з масочкою на обличчі.

Домашній масажер для ніг

Ще один подарунок на Новий рік мамі – масажер для ніг. З ним мама зможе влаштовувати для себе СПА-процедури навіть кілька разів на день і точно більше відпочиватиме. Масажер можна вибрати на будь-який смак і гаманець - з підігрівом і без, з кількома швидкостями масажу або з 50 додатковими функціями.

Мобільний кольоровий фотопринтер

Кожна мама думає, що її дитина наймиліша (і так воно і є!) і постійно фотографує її. Але надто часто ці дорогоцінні сімейні фотографії залишаються на її телефоні. Тож бездротовий принтер — чудовий подарунок мамі на НГ. Такий пристрій дозволяє за лічені секунди перетворити знімок у телефон на фотографію, яку мама може поставити в рамку або вклеїти в альбом.

Персональна книга

Ще один подарунок мамі на Новий рік 2024 – книга про неї, створена вами. Такий подарунок можна зробити своїми руками або за допомогою компаній, які займаються такими персоналізованими сувенірами. Додайте до книги фото, спогади та теплі слова, які іноді не встигаєте сказати вголос.

Наша відповідь на її "та мені нічого не треба": ідеї для подарунків мамі на Новий рік - фото №2
Фото — Pinterest

Домашні капці

Може, це й банальний подарунок мамі на Новий рік, але ви бачили, які капці зараз пропонують магазини — плюшеві чи гумові, на підборах і без, у нюдових кольорах чи яскравих забарвленнях.

Прикраси

Що можна подарувати мамі на Новий рік, якщо вона обожнює сережки чи кільця? Звісно, нові прикраси — тут політ фантазії може бути безмежним. Золото, срібло, етно-прикраси, сережки, каблучки, кольє та цілі набори. Все залежить від того, що любить ваша мати.

Прилади для кухні

Якщо ваша мама справді любить готувати, то чому б не купити для неї щось, що допоможе їй робити улюблену справу? Подарунки на Новий рік мамі можуть допомогти їй пекти, гасити, смажити або красиво сервірувати стіл.

Доглядова косметика

Якщо з усього списку ви таки і не змогли вибрати подарунок на Новий рік, то загляньте на її поличку у ванній — може, їй уже давно настав час оновити домашній догляд? Або ж переглянути його повністю! Як варіант – можна привести маму до косметолога та підібрати догляд разом із професіоналом.

Наша відповідь на її "та мені нічого не треба": ідеї для подарунків мамі на Новий рік - фото №3
Фото — Pinterest

Духи

Що можна подарувати мамі на Новий рік? Її улюблений аромат, що вже закінчується! Або духи, на які вона так давно заглядається, але так і не наважується купити. Якщо ви сумніваєтеся у виборі - запропонуйте мамі спільний передноворічний шопінг і заскочити до магазину з парфумерією. Невелика хитрість і ось ви точно знаєте, чого вона хоче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І, звичайно ж, найкраще і просте, що можна зробити для того, щоб дізнатися, що подарувати мамі на Новий рік — запитати її. За однієї умови - відповідь "Мені нічого не потрібно" не приймається.

Раніше ми ділилися добіркою найкрасивіших образів на Новий рік із кіно. У ній і піжама Бріджіт Джонс, і сукня Герміони Грейнджер, і стильна сукня Моніки та інші стильні луки.