Привіт із минулого: Мережу розбурхав суперечливий тренд у прикрашанні ялинок. Так вже давно ніхто не робить (ВІДЕО)

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Раніше ми розповідали, що треба викинути з дому до Нового 2024 року. Та сподіваємося, що дещо ви все ж таки не встигли викинути, оскільки це повертається в моду. Який старий тренд у декорі ялинок цьогоріч знову набирає популярності - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Цьогоріч люди віддають перевагу прикрашанню ялинок бантами, а також рожевим декором у стилі “Барбі”. Але найбільш бурхливі обговорення у Мережі спровокував тренд на прикрашання святкового дерева мішурою. Про це пише 24Канал.

“Дощик” знову в моді

Related video

Покоління Z знову відкриває моду на рясне прикрашання ялинки блискучою сріблястою мішурою. Одні люди підтримують тренд на цей яскравий та ностальгійний святковий декор, для інших же він - давні спогади.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, блогерка Джулія Арсері ненавмисно спровокувала бурні дебати з цього приводу. Вона опублікувала відео, в якому поділилася, як без безладу прикрасити святкове дерево мішурою.

  1. Спочатку потрібно відрізати широку смугу, на якій кріпиться “дощик”.

  2. Потім починайте розподіляти мішуру на менші шматочки.

  3. Протягніть частини декору крізь окремі гілки, доки ялинка не буде повністю покритою.

  4. Також ви можете прикрасити святкове дерево іншим декором чи ліхтариками, як це зробила Джулія.

У коментарях до відео частина підписників блогерки назвала такий стиль прикрашання застарілим і висловилась проти відродження “найгіршого тренду у декорі ялинок”. Та багато хто все ж хвалив цю техніку декорування та з захватом ставив додаткові запитання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як зробити конфеті на Новий рік 2024. Це простіше простого!

Фото: wsu.edu