Тут ялинка точно довго не вистоїть! Де не варто ставити новорічне дерево в домі

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прийшла пора вибирати, розміщувати і прикрашати новорічну ялинку . Якщо ви надали перевагу справжній зеленій красуні, а не штучній чи висадженій у горщику, то потрібно правильно обрати місце для її розміщення у кімнаті. Адже так не хочеться, щоб через кілька днів вона осипала всі свої голочки.

Для правильного розташування ялинки необхідно врахувати важливі нюанси. Про три фактори, необхідних для зберігання ялинки свіжою і пахучою, розповідає huffingtonpost.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тут ялинка точно довго не вистоїть! Де не варто ставити новорічне дерево в домі - фото №1

Коли ви обираєте ялинку, зверніть увагу на її голочки. Вони мають бути свіжими, блискучими і не осипатися при трусінні. Надовше простоїть ялинка, яка нещодавно зрубана, також вона повинна мати насичений колір і пахнути.

  1. Звичайно,  дуже гарно дивиться прикрашене деревце у центрі кімнати. Але  найкраще обрати місце у кутку кімнати з достатнім потраплянням на дерево сонячного світла. Кожні 12 днів ялинку варто виносити на вулицю на добу, тоді воно простоїть довше і збереже свою красу.

  2. Тримайте ялинку якомога далі від джерел опалення. Якщо розмістити зелену красуню біля радіаторів, обігрівачів і камінів, то вона швидко скине голки і зав'яне. Не забувайте поповнювати воду у підставці, адже вона "випиває" до 2 літрів на день. Коли у кімнаті тепла підлога, то варто знайти місце де вона не підігрівається.

  3. Якщо у кімнаті надто сухе повітря - ваша ялинка довго не простоїть у всій красі. Тому потрібно використовувати зволожувачі повітря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте про ці  правила, щоб не зіпсувати святкову атмосферу і не отримати у результаті голе деревце. Адже ялинка створює новорічний настрій і є неодмінним атрибутом зимових свят.