Засохне та стане "лисою" ще до настання Нового року: дізнайтеся, де ні в якому разі не можна ставити ялинку

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

З наближенням Різдва та Нового року багато людей розпочинають прикрашати свої оселі та встановлювати новорічні ялинки. Однак, справжні ялинки обмежені у термінах служби та можуть швидко засохнути.

Фахівці розповіли, куди краще не розміщувати ялинку в будинку, щоб уникнути її засихання. Про це йдеться на порталі Express.co.uk.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В першу чергу, не можна розміщувати ялинку біля джерел тепла. Якщо ви поставите новорічну красуню біля радіатора, дров'яної печі, каміна чи на підлогу з підігрівом, то це може призвести до того, що вона висохне, стане виглядати зів'ялою та почне лисіти.

Якщо в вас є підігрів підлоги, спробуйте вимкнути його в зоні, де стоїть ялинка. Якщо уникнути теплового джерела неможливо, переконайтеся, що підставка або ящик для ялинки завжди наповнені водою — до двох літрів щодня.

Ідеальний рівень вологості в будинку для ялинки — від 45 до 50 відсотків. Якщо повітря занадто сухе, це може призвести до того, що вона почне в'янути. В такому випадку рекомендується використовувати зволожувач для підвищення вологості в повітрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся,  як зробити конфеті на Новий рік 2024. Виявляється, цей атрибут свята необов'язково купувати. Його можна зробити самостійно та дуже недорого!