Будете багатими та щасливими цілий рік: як зустріти рік Дракона за китайськими традиціями

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми розповідали, що треба викинути з дому до Нового року 2024, щоб у наступному році удача стала вашим вірним супутником. Тепер же пропонуємо ознайомитися з китайськими новорічними традиціями, які допоможуть залучити до вашого дому щастя, багатство та успіх на наступні 12 місяців.

Пропонуємо запозичити у китайців кілька дієвих способів, щоб залучити щастя та різні блага у свій дім. Як повідомляє ТСН, найголовніше - прикрасити свою оселю червоними кольорами та квітами, а також подбати про чистоту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як залучити щастя та багатство у свій дім

  1. Подбайте про чистоту оселі. За тиждень до свята зробіть генеральне прибирання, щоб задобрити господаря року - Дракона. Якщо залишите в домі безлад, то добробут та удача обійдуть вас стороною.

  2. Прикрасьте дім живими квітами. Китайці вважають, що вони приносять щастя та здоров’я. Якщо немає часу на пошук живих квітів, згодяться й кімнатні рослини.

  3. Зверніть увагу на червоний колір. Декоруйте оселю червоними ялинковими іграшками, гірляндами, ліхтариками та свічками. Вважається, що цей колір приносить удачу та заряджає енергією.

  4. Дотримуйтесь парності у всьому. Згідно з китайськими віруваннями, парні числа означають безкінечне багатство та злагоду.

  5. Накрийте пишний святковий стіл. Щоб рік був багатим та продуктивним, поставте на новорічний стіл якомога більше страв. Зокрема, на столі мають бути різні овочі та фрукти, курка та качка, червоне м’ясо.

Фото: wallpapercave.com
Фото: wallpapercave.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділились цікавими прикметами та обрядами на Новий рік, про які варто знати. Більше про це - читайте у цій статті .

Фото: avada.io