Колеги мої любі! З Новим 2024 роком вас! Щирі вітання та святкові листівки — українською

Новий рік і Різдво
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди новорічних свят люди вітають одне одного щирими побажаннями, листівками та презентами. На роботі влаштовують корпоративи і фотосесії. Для вас — гарні привітання колегам із Новим 2024 роком.

Дорогі колеги! Прийміть щирі вітання з Новим 2024 роком! Дякую долі за те, що я можу працювати у такій прекрасній команді, за те, що — я з вами, а ви — зі мною. Нехай Новий рік принесе нам всім Перемогу, мир, успіх та багато грошей!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Колеги мої любі! З Новим 2024 роком вас! Щирі вітання та святкові листівки — українською - фото №1

Дорогі мої колеги, дозвольте мені взяти слово, щоб сердечно привітати вас з Новим роком. Сьогодні у нас свято, всі в піднесеному настрої, всі на час відкинули проблеми і турботи. Я вірю, спільні свята згуртовують колектив нітрохи не менше, ніж трудові будні. Давайте забудемо всі розбіжності, якщо вони між нами були, і відпочинемо так, щоб весь рік із задоволенням згадувати цей корпоратив і з нетерпінням чекати наступного!

***

Шановні колеги, друзі! Вітаю вас із довгоочікуваним прийдешнім Новим роком, який обов’язково принесе нам із вами нове щастя, можливості та перспективи. Бажаю кожному із вас щастя, сімейного тепла, кохання та здоров’я, а нашому дружному колективу — успіхів та процвітання в Новому році!

***

Сьогодні ми дружно відзначаємо прийдешній Новий 2024 рік. І напередодні такого чудового свята я хочу побажати всім співробітникам нашої компанії новорічного настрою! Хай у душі панує гармонія, нехай усмішка сяє на обличчі, хай серце радіє! Бажаю, щоб прийдешній рік був не менш успішним, ніж минулий. Бажаю всім вам родинного благополуччя, фінансової стабільності, активних трудових буднів і захоплюючих вихідних і відпусток!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Колеги мої любі! З Новим 2024 роком вас! Щирі вітання та святкові листівки — українською - фото №2

Шановні і дорогі колеги, вітаю вас із Новим роком! Нехай вас наповнять нові сили і нові ідеї, нові задуми і нова удача! Бажаю вам міцного здоров'я, вагомих здобутків і просувань у кар'єрі, високих цілей і безперечних успіхів, глибокої поваги і щасливого життя!

***

Дякую всім вам за активну, часом до самовідданості, роботу, за безліч цікавих ідей, за те, що допомагаєте компанії рухатися вперед, зростати і розвиватися. Я вважаю, що головне наше багатство – саме колектив. Тут кожен на своєму місці, кожен – профі у своїй справі. Бажаю всім вам благополуччя, натхнення, новий цікавих ідей та сміливих планів!

***

З Новим роком, колеги! Бажаю соколом стрімко злетіти службовою драбиною та утриматися на самому верху, немов еквілібрист! Нехай ваша робота приносить славу і величезні гроші, а оточуючим людям — користь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Колеги мої любі! З Новим 2024 роком вас! Щирі вітання та святкові листівки — українською - фото №3
Колеги мої любі! З Новим 2024 роком вас! Щирі вітання та святкові листівки — українською - фото №4
Колеги мої любі! З Новим 2024 роком вас! Щирі вітання та святкові листівки — українською - фото №5

Нагадаємо, раніше ми писали, як розважитися у зимові вихідні. Для вас — цікаві ідеї, які піднімуть настрій та подарують затишок.