6 найчастіших помилок при декоруванні ялинки — не робіть так, бо доведеться все починати з нуля

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Щоб ваша новорічна ялинка вражала ефектністю цього року, важливо дотримуватися певних правил при декоруванні святкового дерева. Як і чим не варто прикрашати ялинку? Розповідаємо далі!

Всі ми хочемо, щоб наша ялинка виглядала розкішно. Однак допускаємо поширені помилки, які псують враження. Про те, як не помилитися у виборі ялинкових прикрас, розповіли на Better Homes.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Забагато дощику. Блискучий та яскравий дощик, безумовно, надає святкового настрою новорічному дереву, але його не слід використовувати в надмірних кількостях, адже він може закрити інші прикраси.

2. Недотримання тематики.  Якщо ви хочете, щоб ваша ялинка виглядала стильно, не варто вішати на неї всі можливі прикраси. Спочатку обирайте тематику, стиль та колірну гаму, наприклад, біло-золота чи сріблясто-синя.

6 найчастіших помилок при декоруванні ялинки - не робіть так, бо доведеться все починати з нуля - фото №1

3. Недостатньо дрібних прикрас.  Щоб створити стильний вигляд, крім кулястих іграшок, додайте дрібні прикраси, розміщуючи їх як на краях гілок, так і ближче до стовбура для ефекту багатошаровості.

4. Неправильне освітлення.  Підбираючи гірлянду, важливо враховувати кольорову температуру світла. Для білого чи сріблястого дерева використовуйте "холодне" світло, для зеленої ялинки — "тепле".

5. Забагато пластикових прикрас.  Вибирайте прикраси зі скла, тканини або дерева, адже вони якісніші та мають кращий вигляд.

6. Невдало вибраний розмір ялинки.  Якщо приміщення велике, то підберіть велике дерево, але для тісного простору вибирайте менше дерево, щоб не перевантажувати його.

6 найчастіших помилок при декоруванні ялинки - не робіть так, бо доведеться все починати з нуля - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, як засервірувати стіл на Новий рік. Не пропустіть модні ідеї для вашого натхнення.