Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською

Новий рік і Різдво
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Сьогодні, 6 січня, частина українців готується до Святого Вечора. За новим стилем він припадає на 24 грудня, однак деякі християни поки що святкують Різдво за старим календарем. Спеціально для них ми приготували найкрасивіші привітання зі Святвечором 2024!

Після сходження першої зорі сім'ї збираються за святковим столом. У цей час важливо не тільки провести час з рідними та близькими й помолитися за мир у родині та Україні, а й привітати тих, хто для вас дорогий, з настанням світлого свята - Різдва Христового 2024!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В цей прекрасний Святий Вечір нехай Господь обдарує ласкою і любов’ю всю Вашу родину, щоб діточки завжди були здорові й щасливі і частенько збиралися за сімейним столом! Христос народився!

***

Вітаємо зі Святою вечерею! Бажаємо, щоб завжди було так: шлунок — ситий, кишені – овні достатку, голова – повна світлих ідей, щоб душа літала від щастя, а серце ішло за курсом любові та удачі!

***

Вітаємо зі Святвечором! Бажаємо добра і щастя! Нехай маленький Ісусик подарує вашій сім’ї в Новому році достаток, радість і Божу опіку. Щоб всі рідні були здорові й щасливі! Веселого Різдва!

Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №1
Pinterest

У Різдвяний Святвечір від щирого серця бажаю, щоб збулися всі добрі надії та світлі мрії, щоб чудове свято подарувало велику радість, щоб для щасливого життя не було ніяких перешкод. Здоров'я і миру, достатку і віри, краси душі та взаємної любові!

***
Сьогодні Святий Вечір, велике і чарівне свято! Нехай сьогодні ваші душі будуть зігріті теплом святкових свічок і посмішками ваших близьких. Бажаємо вам, щоб в цю ніч здійснилися ваші найказковіші бажання!

***

Зі Святвечором! Нехай свята зірка завжди ясно осяює ваш шлях, нехай Божий ангел оберігає і показує правильну дорогу, а Ісус Христос дає сил і здоров’я дійти до запланованої цілі!

Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №2
Pinterest
Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №3
Pinterest
Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №4
Pinterest
Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №5
Pinterest
Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №6
Pinterest
Вітання зі Святвечором: щирі побажання та листівки — українською - фото №7
Pinterest

Щиро вітаємо зі Святвечором! Нехай зі сходженням першої вечірньої зірки в Україну прийде мир, омріяна Перемога, і кожен військовий ЗСУ повернеться додому. Нехай будні осяює Божа благодать, а янголи захищають від усіх ворогів — видимих та невидимих. Щасливого Різдва!

Раніше ми писали, що не можна робити на Різдво. Розповідаємо про головні заборони, яких завжди дотримувалися наші пращури, щоб жити у мирі та злагоді, щасті і достатку весь наступний рік.