Дівоча цікавість: як правильно ворожити на майбутнє та судженого напередодні Різдва

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Святвечір - це вечір напередодні Різдва . Дівчата часто використовують цей час для ворожінь. Які саме обряди можна провести 24 грудня та як правильно ворожити - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Однією з народних традицій на Святвечір є ворожіння. Найчастіше прагнуть зазирнути в майбутнє та дізнатися свою долю незаміжні дівчата. Вони роблять це на самоті або ж в компанії подруг.

Як правильно ворожити

►Проводити обряди потрібно в тиші, щоб не “злякати” духа.

►Якщо для ворожіння необхідне дзеркало, попередньо з кімнати проганяють усіх тварин.

►Ворожити потрібно в розслабленій позі, не схрещуючи рук та ніг, оскільки це перекриває астральні канали зв’язку.

►Перед проведенням обрядів заздалегідь прибирають наявні обереги та захисні талісмани - вони заважають спілкуванню з потойбічними силами.

►Ворожити потрібно в одязі, що не має вузлів та поясів.

►Волосся дівчини має залишатися розпущеним. Також перед обрядом варто зняти всі шпильки та аксесуари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ворожіння на Святвечір

Ворожіння на судженого та заміжжя:

  • Щоб наснився майбутній чоловік, перед сном покладіть собі під подушку ножиці та хліб.

  • У Святвечір разом з подругами вийдіть на двір, зніміть лівий черевик та по черзі кидайте його у браму. Подивіться, як впало взуття: якщо носком до брами - ще довго ходитимете в дівках, якщо в будь-яку іншу сторону - незабаром в житті з’явиться суджений та покличе заміж.

  • Загадайте подумки хлопця, а потім візьміть два сірники разом і одночасно запаліть їх. Якщо вони догорять і їхні голівки будуть нахилені одне до одного - вам з цим хлопцем судилося бути разом. Якщо навпаки - швидше за все, стосунки не складуться.

  • До столової ложки води додайте дрібку солі та випийте це перед сном. Лягаючи спати, потрібно промовити: “Мій суджений, мій ряжений, принеси мені води”. Вважається, що той, хто насниться, й буде вашим судженим.

Фото: znaj.ua
Фото: znaj.ua

Ворожіння на те, яким буде наступний рік:

  • Після Святвечора візьміть яблуко та розріжте навпіл. Якщо зірочка всередині має правильну форму - наступного року будете щасливою.

  • Крапніть гарячим воском від свічки в миску з водою і дивіться, який символ вимальовується: куля - до стабільності, хрест - до труднощів, смуги - до дороги, зірки - до удачі, великі краплі - великі події, фігура звіра - до суперництва, кільце - до швидкого весілля тощо.

Ворожіння на бажання:

  • Загадайте бажання та покличте кішку. Якщо вона переступить поріг кімнати лівою лапкою - воно здійсниться.

  • Візьміть тарілку і налийте на її дно води. Повісьте обручку на нитку та почніть легенько гойдати її над водою. Загадайте бажання й дивіться на обручку: якщо вона рухається паралельно вам - відповідь позитивна, якщо ж перпендикулярно - негативна.

  • Наріжте 12 невеликих папірців і на кожному напишіть своє бажання. Скрутіть записки, перемішайте та покладіть під подушку перед сном. Вранці, не підглядаючи, дістаньте з-під подушки 3 папірці з бажаннями - саме на їх здійснення варто чекати у майбутньому році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, у скільки обійдеться новорічний стіл 2024. Сума шокує навіть більше, ніж зазвичай!

Фото: 24tv.ua