З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською

Новий рік і Різдво
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Українці готуються до Різдва. За новим стилем, 24 грудня, люди накривають Святу Вечерю, вже 25 числа відзначають Різдво Христове. Для вас — найкращі вітання зі цим великим святом.

Щиро вітаємо вас із Різдвом! Бажаємо миру, достатку, злагоди і сімейного щастя! Нехай кожен знайде своє взаємне кохання, і в кожній оселі панує гармонія, затишок і благодать!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання здійснення всіх бажань! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і гарним настроєм!

***

Щасливого Різдва, любий друже! Хочу від щирого серця побажати тобі найсвітлішого щастя, міцного здоров'я, безмірної любові в серці. Нехай кожен новий день дарує тобі яскраві фарби та полум'яні емоції! Нехай різдвяна казка подарує твоєму дому тепло, затишок та радість!

У це світле добре свято, я хочу побажати кожній людині на землі бути по-справжньому щасливою і вдячною за все, що вона має! Нехай ангел-охоронець оберігає від негараздів та невдач, нехай спрямовує на вірний шлях! З Різдвом!

***

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаю вам миру, добра, кохання, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід і негараздів!

***

Різдво – це день, коли народився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях до спасіння. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, зірка підкаже, що робити!

В світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні мрії та трапляються справжні дива. Вітаю вас із Різдвом Христовим та бажаю, щоб в домі завжди панувала любов та злагода! Мирного неба, Божого захисту, радості й успіхів у всіх сферах життя!

З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №1
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №2
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №3
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №4
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №5
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №6
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №7
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №8
ℳ.
З Різдвом Христовим! Відеопривітання, картинки, листівки — українською - фото №9
ℳ.

Раніше ми писали віншування на Різдво. Для вас — найгарніші обрядові віршовані привітання , які легко вивчити і дорослим, і підліткам, і дітям.