З Новим роком 2024: найтепліші привітання для колег та партнерів

Новий рік і Різдво
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Привітання з Новим роком колегам може бути не менш теплим, аніж побажання для рідних. Адже, як не крути, колеги – люди, з якими ми проводимо щонайменше 8 годин на день п'ять днів на тиждень.

Вітання з Новим роком колегам: побажання всього найтеплішого у 2024 році

Привітання колег із Новим роком буде легшим, якщо перед очима буде приклад того, що можна написати та побажати. Саме тому редакція Хочу публікує добірку привітань, у якій ви знайдете потрібні слова для співробітників і ділових партнерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання колегам з Новим роком 2024

З Новим роком 2024: найтепліші привітання для колег та партнерів - фото №1
Фото - Pinterest
  • Вітаю із Новим роком усіх моїх колег. Якби не ви, працювати в компанії було б не так комфортно та приємно! Нехай наступного року ми матимемо більше перемог і радісних спільних моментів!

  • Нехай новий світанок стане роком найкращих результатів завдяки нашим спільним досягненням. Бажаю вам щасливого Нового року!

  • Якби не ви, моя команда, минулого року все було б не так. Ви привносите чудові ідеї та ініціативи до нашої роботи. Вдалого року та гарного настрою!

  • Як і кожен новий рік, цей приносить нові прагнення та проекти. Давайте продовжимо наше прагнення успіху і шокуємо всіх своєю працьовитістю. Бажаю вам, мій улюблений колега, щасливого та процвітаючого нового року.

  • Цей Новий рік обіцяє принести багато дивовижного. І тому ми просто не можемо дочекатися його прибуття. Вдалого Нового року і нехай радість буде вічною. Збережіть свої чудові спогади про минулий рік.

Привітання з Новим роком 2024 колегам своїми словами

З Новим роком 2024: найтепліші привітання для колег та партнерів - фото №2
Фото - Pinterest
  • Минулого року я міг розраховувати на тебе 365 днів! Дякую, що ти є і робиш мою роботу простіше. Бажаю щасливого Нового року та гарного настрою у майбутні 52 тижні.

  • Робота зі мною може бути непростим випробуванням, я не збираюся цього приховувати. Але, незважаючи на всі мої примхи, ми разом створили відмінну команду. Я бажаю вам чудового Нового року, і нехай ми й надалі досягаємо великих результатів.

  • Я знаю, що в наступному році буде багато проектів, завдань, цілей та завдань, над якими потрібно працювати, але давайте просто на хвилинку побажаємо один одному щасливого та процвітаючого Нового року. Скільки б цілей ми не ставили, їх неможливо досягти, якщо не працювати разом.

  • Цей новий рік приходить з новим світанком у житті. Я сподіваюся, що він принесе вам блискучі можливості у житті, багато сміху та відсутність турбот. Щасливого Нового року.

  • Я хочу побажати вам щасливого Нового року, у наступному році багато натхнення та творчості у всіх ваших проектах, чудових зв'язків та успіхів у вашій професії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували смішні привітання з Новим роком та жартівливі побажання до головного зимового свята. Можливо, серед них також знайдуться теплі слова для колег?