Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською

Новий рік і Різдво
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Українці готуються відзначати Надвечір'я. За новоюліанським календарем воно припадає на 5 січня. І вже 6 числа наступає Хрещення Господнє. Для вас — гарні вітання у прозі та листівки з нагоди свята.

Це свято ще називають другим Святвечором або Голодною Кутею. У цей день віряни дотримуються суворого посту, а ввечері збираються за святковим столом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Збірка вітань з нагоди Надвечір'я Богоявлення:

Від усієї душі щиро вітаю Вас зі Святом Богоявлення та Хрещення Господа нашого Ісуса Христа! Сьогодні ми п’ємо святу Богоявленську воду для захисту від усього злого, і для нашого зцілення. Ми з радістю згадуємо той урочистий день, коли Господь Ісус Христос прийшов до святого Предтечі і Хрестителя Іоанна на річку Йордан і хрестився від нього.

***

У день Хрещення хочу побажати знайти примирення! Пірнайте в священу воду, збирайтеся сім'єю! Живіть без заздрості і жалю! Вірте, що у Водохресний Святвечір свята вода творить дива, і може зцілити душу та тіло.

Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською - фото №1
Телеграф

Нехай Водохресний Святвечір принесе мир, спокій і злагоду! Нехай тіло і душа, омиті свяченою водою, наситяться здоров'ям! Легкості вам і відради! Щоб геть пішло зло, біль, ненависть, образа і досада. Нехай у вашому житті не буде місця розчаруванню! Пориньте триразово у холодну воду і перейдіть, відродившись і очистившись, до нового життя!

***

Набравши водохресної води, відчуйте її силу та цілющість! Відчуйте, як від неї йде енергія добра і теплоти! Нехай у Водохресний Святвечір свята вода змиє всі печалі та негаразди, а перша зірка запалиться, ставши символом нових перемог і перспектив! Миру вашому домі, теплоти сердець! Нехай усе в 2020-му році складається чудово!

***

Вітаю з Водохресним Святвечором! Бажаю, щоб здоров'я не підводило і було міцним – ще міцнішим, ніж хрещенські морози. Нехай свята чиста водиця змиє з вас все погане. Нехай геть йдуть хвороби, смуток і печаль! Щасливого майбутнього та благополуччя! Нехай світло добра, віри, любові та надії обігріває душі та серця своїм теплом!

***

Нехай Водохресний Святвечір принесе вам радість очищення і наповнить добротою ваші серця і серця людей, які знаходяться навколо вас! Нехай святковий морозний вечір під заспокійливе поскрипування снігу подарує щастя спілкування з найріднішими і близькими! Благополуччя і здоров'я не обходять вас стороною!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською - фото №2
Телеграф

У Хрещення Господнє дуже важливо прощати минулі образи. Нехай краплі святої води надають вам бадьорості, сили та сміливості, якщо ви ніяк не можете зважитися на примирення! Нехай свято Хрещення і відкрите небо відкриють завісу в новий світлий і добрий шлях! Нехай у вашому житті не буде місця смутку та печалі! Помоліться про долі людей! Нехай любов і надія зігрівають ваші серця!

***

У Святвечір і день Хрещення Господнього поспішаю побажати очистити душу і тіло! Окропитися святою водою і стати добрішими! Здорового вам тіла та віри! Гармонії і затишку в родині! Нехай на серці буде тепло! А поруч знаходиться близька людина, яка підтримає у важку хвилину. Чистого Хрещення! Нехай мир навколо вас засяє тільки найтеплішими фарбами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською - фото №3
lifestyle.24tv.ua
Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською - фото №4
lifestyle.24tv.ua
Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською - фото №5
lifestyle.24tv.ua
Надвечір’я Богоявлення 2024: збірка вітань із нагоди Хрещенського Святвечора — українською - фото №6
lifestyle.24tv.ua

Раніше ми писали гарні вітання із Хрещенням Господнім 2024. Для вас — щирі вітання у прозі, віршах і листівках — українською.

Главное фото: etnoxata.com.ua