Щедрий вечір: 5 простих ворожінь на судженого та здійснення бажань

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Здавна вечір перед Старим Новим роком вважали ідеальним часом для ворожінь та містичних ритуалів. Які з них допоможуть вам зазирнути у майбутнє - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Наші предки вірили, що саме у ніч з 13 на 14 січня можна отримати найточніші передбачення. Тож дівчата використовували цей час, щоб дізнатися більше про своє майбутнє та судженого.

Дівчина, що ворожить, має зняти всі прикраси, розв’язати всі вузли на одязі та розпустити своє волосся. Також під час проведення ритуалів потрібно чітко формулювати питання, на які прагнете знайти відповідь.

Щедрий вечір: як ворожити

Ворожіння з гребінцем

Перед тим, як лягти спати, покладіть під подушку гребінець і проговоріть: “Суджений, ряджений, прийди та розчеши мені волосся”. Цієї ночі вам насниться чоловік, що є вашим справжнім судженим.

Фото: vesti.ua
Фото: vesti.ua

Ворожіння на папірцях

Напишіть 12 бажань на окремих аркушах, акуратно загорніть їх та покладіть собі під подушку. Прокинувшись вранці, витягніть 3 папірці - саме на здійснення цих бажань можете розраховувати цього року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ворожіння на віникові

Над тарілкою з водою покладіть гілочку з віника. Після цього скажіть наступне:”Суджений-ряджений, переведи через місток”. Хто насниться - той вас заміж і покличе.

Ворожіння на воді

Візьміть місткість з водою, покладіть в неї каблучку та виставте на ніч на мороз. Скільки зранку горбків на воді нарахуєте - стільки наречених цього року і матимете. Також зверніть увагу на те, як саме замерзла вода: однією опуклістю - до скорого заміжжя, якщо ж рівно - з весіллям доведеться деякий час зачекати.

Ворожіння на книзі

Візьміть якусь книгу з домашньої бібліотеки та загадайте бажання. Навмання розгорніть книгу: на відкритій сторінці знайдіть сьомий рядок. Те, що там написано - і буде відповіддю на ваш запит.

Фото: elle.ua
Фото: elle.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми публікували новий календар головних свят на 2024 рік. Збережіть, щоб не забути!

Фото: nv.ua