Як створити план на літо, який вдасться реалізувати по максимуму

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Морські зірки, блокнот і кораблик, фото
Фото: Freepik / Хочу

Як написати список дій на літо, аби захотілося його виконати

Літня пора завжди надихає та заряджає енергією. Влітку можна зробити чимало справ і почати нове життя, аби зробити своє майбутнє ще кращим. Раніше ми публікували цитати, які заряджають силою, а тепер розкажемо, як створити дієвий план на літо.

Візьміть великий аркуш паперу, який ви зможете повісити на частину стіни. Це буде ваш “планер”. По середині намалюйте коло, з якого ідуть промінчики. В це сонечко впишіть ваші мрії. Їх має бути стільки, скільки променів сонця ви намалювали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

По кожному промінчику, як по лінійці, напишіть дії, які приведуть до реалізації мрії. Наприклад, мрія — “нова машина”. Від промінчика робимо план: за 3 місяці почати власний бізнес, із кожного доходу відкладати 20% на машину тощо.

Сонячні окуляри, шльопанці, листя, блокнот, фото
Фото: rawpixel.com

Решту частину листка потрібно заповнити дрібними завданнями, які подарують вам ресурс. Наприклад, ви любите танцювати. Напишіть: “Відвідую гурток танців без пропусків”. Кожен такий пункт пишіть різним кольором.

Дрібні завдання повинні стосуватися вашого саморозвитку, самореалізації та краси навколо вас. Наприклад, поставте собі завдання змінити рушники, купити нові штори чи новий посуд. Нехай ваш план дій на літо буде приносити задоволення та гарний настрій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які фільми варто подивитися у вільний час. Для вас — добірка корисних фільмів про моду, які змінять ваш світогляд.