Містичне фентезі на Хелловін: 4 нові книги для домашньої бібліотеки

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Цікаві книги на Хелловін 2024
Книги для читання на Хелловін, фото: kaboompics

Пропонуємо неймовірні фентезі, які подарують містичний настрій

Час зануритися в атмосферу фантастичного Хелловіну. Додадуть затишку не лише декор, солодощі й тематичні фільми, а й нові книги. Раніше ми писали, що почитати для мотивації, а тепер поділимося списком літератури для містичного Хелловіну.

Для вас — добірка історій про нечисть, потойбіччя й іншу містику з елементами страшної фантастики, пише РБК-Україна. Ці книги сподобаються навіть тим, хто не дуже любить читати. Гострі емоції та непередбачуваний сюжет — забезпечено.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

“Книгоїди”, Суньї Дін

Це — фантастична історія про кохання та дивну сім’ю, яка була останньою зі свого роду. Її особливістю було харчування історіями та легендами. Та раптово у них народжується дитина, яка живиться розумом і душами людей. Їй доводиться тікати, аби не нашкодити рідним. А ті, ц свою чергу, шукають її, аби повернути і водночас не втратити себе.

Добірка книг на Хелловін
Що почитати на Хелловін, фото: yakaboo.ua

“Король Неверленду”, Ніккі Сент-Кроу

Історія про те, як багато століть поспіль усі жінки роду Дарлінґ зникали на своє 18-річчя. Їх не було добу чи трішки більше. Але після повернення усі ставали божевільними. Автор запозичив елементи роману "Пітер Пен і Венді", але ця книга — тільки для дорослої аудиторії.

Добірка містичних книг на Хелловін
Добірка фантастичних книг на Хелловін, фото: yakaboo.ua

“Король відьом” Марта Уеллс

У книзі ідеться про демона Кайстерона, який пробудився від сплячки. Звільнившись, він намагається зрозуміти, що із ним сталося, і як загинули його соратники. Разом із відьмою Зієді він починає пошук зниклої дружини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Добірка цікавих фентезі на Хелловін
Добірка цікавих фантастичних книг на Хелловін, фото: yakaboo.ua

“На світанку Сварожого дня” Сергій Деркач

Історія про Славка Байду, який отримав контузію під час війни з російськими окупантами. Його не залишали дивні сновидіння, в яких він бачив себе Васильком, який був хранителем Срібного Джерела, що дарувало людям силу та безсмертя. Проте одного разу, заснувши на могилі батьків, які загинули від уламків російської ракети, Славко перенісся у ліс, де знову познайомився зі своїми батьками. Але тепер він бачив їхнє минуле життя — до того перевтілення, коли він у них народився.

Фентезі для Хелловін
Містичні книги на Хелловін, фото: yakaboo.ua

Раніше ми публікували поради для тих, хто мріє написати власну книгу. Для вас — книги, які допоможуть це зробити.