Три найважливіші речі, на які витрачаються доглянуті жінки з високою самооцінкою

Особистісний розвиток
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Красива доглянута жінка
На чому не можна економити, щоб стати кращою версією себе? Фото: freepik.com

Є три речі, які відрізняють гарну та впевнену в собі жінку. І це не яскрава зовнішність чи багатство, а щось глибше

На що звертають увагу, побачивши жінку? На її красу, тобто зовнішність, подумаєте ви. Це справді так, і зустрічають, як то кажуть, по одягу. Але краса полягає не тільки в приємній картинці, а й у розумі та ерудованості, і багатому внутрішньому світі.

Щоб створити гарне враження, не обов'язково бути одягненою у бренди чи носити на шиї діаманти. Потрібно вміти правильно подати себе, стверджує джерело Ukr.Media. У що вкладають свої сили та засоби ті жінки, на яких звертають особливу увагу?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

👑 Здоров'я

Уявіть собі ситуацію: вас постійно турбує акне та висипання на шкірі. І ви вкладаєте гроші в найдорожчі тональні креми та інші маскувальні засоби. Але ви гарні, тільки коли макіяж зроблений вмілою рукою, і він свіжий. Змийте косметику – і від краси не залишиться й сліду.

Чи не краще витрачені на дорогу декоративну косметику кошти вкласти в лікування цього акне? Переглянути своє харчування, звички, спосіб життя, звернутися до професіонала чи покращити домашній догляд? Адже гарне тіло і обличчя – насамперед, здорове.

Якщо все гаразд усередині, то все красиво буде і зовні. Декоративна косметика – це лише засіб для підкреслення наших переваг. А якщо їх не так багато, то й підкреслювати буде практично нічого. Тому обов'язково звертайте увагу не на маскування, а на усунення кореню проблеми.

👑 Жести, постава та ходьба

Чому іноді ми не можемо відірвати погляд від, здавалося б, звичайнісінької жінки. Вона не може похвалитися яскравою зовнішністю або ідеальними рисами обличчя, та й одягнена зовсім непомітно. Але вся вона випромінює грацію, плавність та жіночність. Чому так?

Це те, що не впадає в око, але воно більш ніж помітне. Стиль і статус може продемонструвати не лише одяг чи макіяж, а й уміння рухатися, стояти, ходити, рухи тіла та рук, нахили голови, міміка. Різкі смикання, сутулість, звичка горбатитися не прикрасять нікого.

Якщо вам не вистачає плавності та жіночності, цьому можна навчитися! Є спеціальні курси, де навчають правильно ходити, стояти і навіть сидіти. А ще, щоб краще розуміти своє тіло, тренуйтеся: спорт, плавання, танці, йога та пілатес, і навіть звичайний фітнес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

👑 Вміння говорити і тембр голосу

Так, голос дається нам від природи. Але голос можна також і поставити – саме цим займаються співаки, вокалісти, провідні політики. Сам тембр навряд чи зміниться, але голос можна зробити гучнішим, різкішим або, навпаки, приглушити, зробити мелодійнішим, плавнішим.

Звичка підвищувати тон, намагаючись досягти свого, різкі жести, якими супроводжуються слова, навіть вираз обличчя під час розмови впливає те, як вас сприймає співрозмовник. Якщо все це необхідно покращувати, є курси постановки голосу, курси ораторської майстерності, а можна звернутися навіть до логопеда за потреби.

Але важливо не лише те, як ми говоримо, а й що ми говоримо. Жаргони чи говірки, звичні вам, можуть бути незрозумілими іншій людині. Деякі слівці відштовхнуть від вас співрозмовника. Тому слідкуйте за мовою і більше читайте – гарна літературна мова ще нікому не зашкодила!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обов'язково зверніть увагу на ці три речі, якщо хочете стати найкращою версією себе. Адже стиль – це щось більше, ніж одяг та макіяж. Це вміння подати себе у кращому світлі, і у це вміння потрібно вкладати і сили, і кошти. А ще не варто виправдовуватися перед іншими за деякі ваші вчинки – дізнайтесь, за які саме.