З якими жінками хочуть бути чоловіки? Ми знайшли відповідь

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Те, чого хочуть чоловіки, може здатися загадкою, але розгадати реально. Про те, з якими жінками хочуть бути чоловіки, читайте у нашому матеріалі.

Жінка, яку хочуть усі чоловіки: 5 ознак

Чоловіків найчастіше залучають у жінок 5 якостей. І мова тут не тільки про красу або колір волосся, пише everydaypower.com .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привабливість та впевненість у собі (дві сторони однієї медалі)

Чоловікам подобаються привабливі жінки, але… Привабливість не обов'язково має зводитися лише до зовнішнього вигляду. Це ще й упевненість та любов до себе.

Інтелект

Після стандартних розмов, у яких люди розповідають про себе, доведеться говорити і про щось інше, інакше вам буде нудно. І тут у справу вступає інтелект (ми зараз не про докторський ступінь з ядерної фізики). Мова про загальну поінформованість, інтереси та хобі.

Чесність

Звичайно, на першому побаченні не варто розповідати про всі секрети у шафі. Але й брехати не треба.

Замість брехати про деякі речі, про які ви не можете йому розповісти, просто скажіть, що ви не готові поділитися цим з ним, але одного разу ви розповісте.

Брехня, навіть у найнезначніших речах, змушує чоловіків почуватися невпевнено, а невпевнений у собі чоловік не залишиться поряд.

Незалежність

Ми живемо в епоху, коли жінки повинні вміти піклуватися про себе: у фінансовому, соціальному та фізичному плані. Так що якщо ви думаєте, що це мило, що ви не знаєте, як поміняти лампочку, подумайте ще раз.

І не розчиняйтесь у чоловікові. Той факт, що у вас є своє життя, друзі та інтереси, з часом привабить його ще більше, оскільки він може робити те саме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рішучість

Чоловікам подобаються жінки, які знають, що робити, зіткнувшись із нетривіальним вибором. Надмірно залежні дівчата не приваблюють добрих хлопців.

Раніше ми розповідали про те, яку жінку ніколи не покине чоловік . Виявляється, того, щоб стати такою, потрібно мати лише п'ять якостей.