Чому у мене немає друзів? 5 причин, чому з вами не товаришують

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Дружба полягає у спілкуванні людей з схожими інтересами, вподобаннями і переконаннями. Друзів ми обираємо самостійно і іноді близькість з ними буває ближчою, ніж з родичами.

Кожен з нас по-особливому відчуває дружбу і вкладає у це слово свій зміст. Але іноді людина проживає своє життя у самотності. Чому у неї немає друзів і які причини того, що з людиною не хочуть товаришувати, розповідає moyezdorovya.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Чому у мене немає друзів? 5 причин, чому з вами не товаришують - фото №1

Щоб визначити чому з вами не бажають спілкуватися, потрібно детально розібратися у собі і критично оцінити свої якості.

  1. Ви постійно скаржитеся на все підряд. Люди не люблять спілкуватися з постійною жертвою обставин, тому перестаньте скиглити і подивіться на життя під іншим кутом. Така егоїстична поведінка призведе до вашої повної самотності.

  2. Коли ви починаєте з кимось зустрічатися то раптово забуваєте про всіх друзів. Вони почуваються використаними і забутими. Звичайно, ви прагнете більше часу проводити з коханою людиною, але відкидати друзів у бік не можна, адже вони були поряд у важку хвилину, підтримуючи вас.

  3. Ви відчуваєте розчарування, якщо друзі виявляються не такими, як ви очікували. Не можна ставити друзям вимоги чи потребувати виконання ваших побажань. Всі люди особливі і бути таким, як хочете ви, ніхто не зобов'язаний.

Як казав Григорій Сковорода:

Життя наше — це подорож, а дружня бесiда — вiзок, що полегшує мандрiвниковi дорогу.

  1. Якщо у вас низька самооцінка, то також страждають дружні відносини. Це призводить до того, що ви віддаляєтеся, не бажаєте зустрічатися з друзями, уникаєте спілкування і у результаті дружба зводиться нанівець.

  2. Ви дуже сильно любите пліткувати про своїх друзів. З часом вони про це дізнаються і дружба себе вичерпає. Не дозвольте, через ваш довгий язик, втратити довіру, адже може статися так, що вас просто викреслять з життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожна дружба унікальна і неповторна . Які б зміни не відбувалися непохитною залишається довіра, безкорисливість та готовність до допомоги. Не втрачайте емоційний зв'язок, ідіть на компроміси і не конкуруйте між собою.