Яких 3 помилок уникають багаті люди: рекомендації успішних людей

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

 Одиницям щастить народитися у заможній сім'ї. А іншим, для успішного і багатого життя, потрібно важко працювати і докладати значних зусиль, щоб накопичувати гроші .

Проте, важливо не лише вміти заробити гроші, а й правильно ними розпоряджатися. Справді багаті люди, які примножили свої капітали, можуть бути взірцем для наслідування. А про помилки, яких вони не допускають, розповідає ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Думати про гроші з негативом

Чи зустрічали ви багатих людей, які думають про гроші погано ? Ні, адже заможні люди люблять гроші і все , що з ними пов'язано. Якщо ми будемо думати про гроші з негативом - то навряд вони у нас з'являться. Потрібно змінити внутрішній світогляд і ставлення до них.

Чи принесуть вам великі станки щастя - невідомо, проте легше йти по життю, якщо мати певні накопичення і значний фінансовий рахунок.

Кредити

Новий гаджет, меблі чи автомобіль  - спокуси на кожному кроці. Особливо, якщо пропонують вигідні умови кредитування, або ж шалена акція. Заможні люди минають такі пастки, адже вважають, що все гідне інвестування має приносити дохід у майбутньому. Купити квартиру у кредит, здавати в оренду і грошима з оренди погасити кредит. Так працює пасивний дохід, отже гроші повинні працювати. А чи принесуть прибуток нові меблі? Споживчі борги не додають цінності, тому уникайте їх.

Надавати перевагу готівці, а не карткам

Походи до банкомата забирають час, а при оплаті карткою здається: і гроші не платите, і витратити можна набагато більше, непомітно для себе.

Проте, гроші є засобом обміну і витрачаючи готівку, ми по справжньому оцінюємо якість товару чи наданої послуги. Багаті люди скрізь, де це можливо, розраховуються готівкою. Таким чином, вони контролюють витрати та проводять оцінку товару. Також, це так приємно, коли гаманець повний грошей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бути фінансово незалежним варто намагатися кожному. Але, важливо вміти накопичувати правильно і уникати звичок ,  які непомітно крадуть ваші гроші.