"Чарівний пендель" для мотивації: легкі способи змусити себе попрацювати, коли ви не в настрої

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи мотивації для роботи
Мотивувати себе працювати. Фото створене ШІ, Хочу!

Надзвичайно важко змусити себе працювати, якщо ви не в настрої

Мотивація потрібна людині, щоб якісно працювати та досягати кар’єрних висот. Але іноді абсолютно нічого не хочеться робити, немає настрою навіть на найпростіші речі та опускаються руки попри все.

Мотивація невловна, наче метелик. Досить часто люди замість того, щоб плідно працювати та творити просто автоматично виконують необхідні рухи. Які способи можуть допомогти мотивувати себе добре працювати, коли немає настрою, розповідає themuse.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Змініть мислення. Не думайте про роботу, яку виконуєте, як про складне та неможливе завдання. Сприймайте проєкт, над яким маєте працювати, як сходинку у вашій кар’єрі, можливість набути нового досвіду і приводом для задоволення від результату.

Поділяйте цілі. Подорож у тисячі миль починається з першого кроку. Тому не намагайтеся виконати все, і одразу, а спробуйте розбити завдання на кілька малих цілей, які поступово виконуйте один за одним.

Розвивайте звичку читати кожного дня. Читання розвиває уяву, сприяє творчості та креативності і дозволяє перемикатися на інші речі та черпати сили у книзі.

Встановлюйте собі час. Жодна людина не зможе ефективно працювати цілодобово. Якщо ви чітко знатимете, що після 18.00 ви залишите двері офісу, тоді ви значно краще зосередитеся на робочих моментах.

Святкуйте маленькі перемоги. Потрібно дякувати собі та хвалити за кожен, навіть незначний успіх. Це покращить настрій та чудово мотивуватиме не зупинятися на досягнутому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували кілька цікавих книг , які допомагають повернути мотивацію у життя. Можливо саме одна з них стане вашою улюбленою книгою.